Sluttestet - Björn Borg underwear

Efter några veckors testande av Björn Borgs performance underwear är det nu dags för en sammanfattning. Det var tidigare i höstas som jag fick chansen att agera testpilot för deras kollektion av funktionsunderkläder när jogg.se efterlyste sådana.

Jag har kört olika sorters pass med kalsongerna - löpning, gruppträningspass, gym och stakträningspass. De har fungerat riktigt bra på de olika sorters passen, fillingarna sitter där de ska och rullas inte upp längs benen. Materialet är riktigt skönt, känns betydligt bättre än de lågpris-varianter jag har provat sedan tidigare. Även under långa och riktigt svettiga pass är det en oerhörd skillnad både mot vanliga bomulls-kalsonger och lågpris-varianter i funktionsmaterial. Den lilla lappen med tvättråd är fruktansvärt irriterande och kliar. Har valt att inte klippa bort den för att se om jag skulle vänja mig, det har dock inte skett.

Jag kan verkligen rekommendera Björn Borgs performance underwear för dess funktion, kvalitet och komfort. Kalsongens utseende tilltalar mig inte, men det verkar finnas betydligt snyggare modeller i sortimentet. Prisnivån känns rimlig för vad man får och är i paritet med Björn Borgs övriga sortiment. Jag ger kalsongen betyget 4 av 5, där tvättlappen är det enda som hindrar mig från att sätta full pott. Faktum är att de faktiskt var så pass sköna att jag skulle kunna ha dem på mig till vardags också. Det om något är väl ett riktigt bra betyg?

Utseendet gillar jag inte men påverkar inte betyget eftersom att det är en smaksak och finns andra varianter i sortimentet.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.