UltraRunsInTheFamily

Känn!

Kloka ord från en klok man, som vanligt!

Intervju med Markus Torgeby av Trailrunning Sweden!

Jag tror inte att vare sig jag eller Anders behöver tillägga något till detta. Gå in och läs, spring ut och känn!

Och för er som (av försåtliga skäl) inte orkade läsa hela föregående inlägg, långt och tungt som de må ha varit, så ville jag egentligen bara uppmuntra er att springa Karin Boyes Minneslopp nästnästa helg – eller när helst och var helst det passar er under september!

I övrigt känns det lite märkligt att jag nu är inne på min sista vecka som mammaledig. Nästa vecka börjar allvaret igen och jag kommer starta ett helt nytt kapitel i livet – ännu en gång! Studier och jobb, musik och kreativt skapande + löpning, så klart. Det är ju där jag hittar min näring för att orka!

Dags att bege sig ut på ett sedvanligt vardagsrutinsbarnvagnslöp innan de inte är så ”sedvanliga” längre…! ??

/dísa

2 kommentarer till inlägget

Matilda Sandström
1980 • Taberg
#1
23 augusti 2017 - 16:11
Åh Markus han är för härlig. Min man Micke har tjatat sen han läste hans bok att jag ska göra lite som honom. Bo i skogen och bara springa. Fast inte flera år då utan en vecka eller så:) han tror jag skulle må bra av det, men jag får så dåligt samvete bara jag tänker att jag ska ge mig iväg själv.
1983 • Alingsås
#2
23 augusti 2017 - 20:15
Det tror jag verkligen du hade mått bra av! Jag hade velat göra det samma, men....samvetet sätter nog stopp, precis som du säger! Vi får ta chansen om sådär 10-12 år när tonårsbarnen ändå helst vill slippa tjötiga föräldrar! ;)
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.