forsbackarunner

Femårsjubileum som löpare!

Nästa vecka är det exakt fem år sedan jag sprang mitt första maraton. Kommer inte ihåg exakt hur det gick till men det var nog flera olika anledningar till att jag började springa. Jag befann mig i en punkt i livet när barnen blivit tonåringar och behövde då en ny utmaning. Jag hade sett en annons för Copenhagen Marathon och bestämt mig för det loppet. Började träna löpning och den 18/5-2014 sprang jag Köpenhamnsmaran. Sedan i september blev det även premiärupplagan av Helsingborg Marathon. Jag fastnade för det här med löpning. Då fanns inte tankarna på det här med ultralöpning utan det växte fram under de kommande åren.

Vad har jag då gjort som löpare under dessa fem roliga år? Först och främst så har jag haft otroligt kul. Jag har fått upplevt många spännande äventyr, möten med fantastiska människor och sett nya miljöer. Här finns inlägget i sin helhet.

2 kommentarer till inlägget

Hasse Broomé
1964 • Helsingborg
#1
9 maj 2019 - 12:48
Blir det ett jubileumsfirande I Cph?
1968 • Perstorp
#2
13 maj 2019 - 07:35
Nä, det blir inget av det. Frugan vill egentligen springa men vi kommer nog åka till Danmark och springa ett Cannonball maraton istället. Det blir då ett trivselmaraton i lugnare tempo. Passar mig just nu.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.