Foruminlägg av Anders Livchitz

#1
29 oktober 2010 kl 11:11
Gilla
Vi är en grupp vuxna som joggar på onsdagarna och oftast är vi runt 10 kvinnor och några killar ur en grupp på totalt 40-tal vuxna.
TFK står för Tyresö Friidrottsklubb, som främst är en ungdomförening för friidrott.
Vi vuxna är verkligen inga elitsatsare, utan vi vill ha mer kvalitativ jogg i trevligt sällskap, och alla, ja alla, kan hänga på.
Nu hösten/vintern 2010/2011 kör vi på onsdagskvällar, 18:30 med start i Wättinge idrottshall (Tyresö Gymnasium) och passet på ca 55 minuter inkluderar uppvärmning och nedjogg med flera kvalitetsinslag som fartlek eller intervaller/backe och löpskola. Vårt temo ligger på drygt 6 minuter/kilometer.
Efteråt deltar de flesta i styrketräning inne i hallen som körs som stations-/cirkelträning mellan 19:30-20:45.
Ingen föranmälan krävs, utan du är varmt välkommen att provträna med oss några gånger.
#2
6 oktober 2013 kl 19:22
Gilla
Oooh, känns redan segare att ge sig ut på upplysta asfaltslingor. Förra året tränade vi för halvan i Ankor Wat (Kambodja), och motivationen höll i sig hela november. Hoppas på samma effekt med Marrakesh. Siktar minst lika mycket på upplevelserna som själva loppet.
#3
7 oktober 2013 kl 18:31
Gilla
Många kan absolut fixa sin egen löparresa på egen hand (loppets hemsida), men drar sig för de många praktiska delarna, typ flyg, boende, utflykter och annat som sätter guldkant på resan. Och inte minst vill man kanske få resesällskap, precis som vi.
Så därmed blev det en "
Häng-med-oss-resa."
#4
28 oktober 2013 kl 15:15
Gilla
Hej Robert,
Du får sällskap av ett gäng Stockholmare som samlats under namnet "Global Runners" (OBS inte ett företag utan glada löpentusiaster). Vi tänkte precis som du efter flera långlopp i Mumbai och fjolårets Ankor Wat, att Marrakesh ligger rätt i tiden.

Då vi även vill uppleva spännande Marrakesh men även Atlasbergen och ett dopp i Atlanten siktar även vi på torsdag till tisdag.

För tips och inspiration - kolla våran hemsida http://globalrunners.hemsida24.se/
Kanske ses vi på flyget ?
#5
17 december 2013 kl 17:48
Gilla
Hej alla Marrakeshare,
Och vi säger bara "wow" för era fantastiska paket. Hoppas få se fler av er på startlinjen, och inte bara Robert!

Sänd gärna ett jogg.se- mail när vi närmar oss avresa. Vore super med en svensk-träff.
Anders
#6
5 februari 2014 kl 12:38
Gilla
Kortis från Marrakech. Lätt kaotisk men skön stämning vid nummerlappsutdelningen som var helt manuell.
Loppet i underbart svenskt sommarväder, +12 grader vid starten och +20 vid målgång. Banan på trafikavstängda boulevarder och långa stycken i parker. 6.000 löpare pratade, sjöng och skanderade kampord under resan genom Marrakech ytterområden. Mandariner och dadlar istället för energibars på kontrollerna.
En riktig löparfest som rekommenderas.

Marrakech som resmål är en grym upplevelse, från 1000 år gamla medinan med folkvimlet till moderna lyxiga staden, massor att se och göra (missa inte Hammam efter loppet !). Planera in en utflykt till 4.000 meter höga Atlasbergen som ligger en dryg timmes bilfärd bort.