Foruminlägg av Christian Bremer

#1
12 maj 2008 kl 19:03
Gilla
Ska springa maran för första gången och självklart blir det Sthlm. Brukar när jag springer använda vätskebälte med 4 små flaskor (2st Vitargo, 2st vatten). Börjar känna mig lite osäker om jag skall använda det och i så fall vad skall jag ha i flaskorna. Tycker faktiskt om möjligheten att kunna småsmutta vid behov. Ni som sprungit tidigare: vad har ni för tips för en nybörjare.
#2
22 maj 2008 kl 21:03
Gilla
Kul grej, sugen att hoppa på dock så springer jag maran (sthlm) för första gången veckan innan och vätternrundan helgen efter. Tror inte att kroppen kanske pallar, framförallt inte sambon som vill ha mig hel inför vättern. Kommer detta ske fler gånger är jag helt på, trots att jag bor i Halmstad.
#3
26 maj 2008 kl 20:42
Gilla
Min första mara också. Peppar-peppar inga skador-inga sjukdomar än. Har funkat hyggligt med långpassen (21-25km). Kanske varit förskonad från skador eftersom jag tränat en del cykel och längdskidor (klassikern) under vintern och fram tills nu. Undrar hur sista milen blir/ känns? Börjar kännas lite ångestladdad förtjusning över vad man gett sig in på. Siktar själv på att genomföra men hade varit extremt nöjd med 4h. Hoppas det går bra för allihopa! Lycka till!!!
#4
22 december 2008 kl 18:52
Gilla
Har tänkt att anmäla mig men finns det en "minsta sträcka som man måste springa? Hade tänkt vara med för att löpning är roligt men vet inte om det blir löpning under hela 6h. Måste man springa hela tiden ut ?
#5
24 februari 2009 kl 12:54
Gilla
anmält mig och inväntar bekräftelse på deras hemsida. Anders gäller erbjudandet fortfarande? För övrigt: som första gångslöpare på 6h kommer jag satsa på Marias tips att gå upp för backen. Målet är trots allt att kunna njuta och ha kul, inte att spruta av mjöljksyra efter 2h. Bonus är självklart att kunna komma längre än 42195m.