Foruminlägg av Maria

#1
24 mars 2010 kl 22:13
Gilla
Är det någon som har beställt från länken överst i tråden? Hur lång tid tog det innan man fick dem?
#2
16 april 2010 kl 12:41
Gilla
Jag brukar stoppa min bilnyckel (tjockare nyckel) i fikan bak på mina tights, det brukar hindra mitt perfekta bälte att vandra uppåt midjan.:)
#3
13 maj 2010 kl 16:57
Gilla
Det är något jag också har funderat över. Innan satte jag gränsen på 15 km, men jag märker att jag har flyttat fram den gränsen nu. Kan tänka mig att min gräns för att vara ett långpass ligger runt 18 km nu..:)
#4
9 augusti 2010 kl 16:54
Gilla
Hejsan, jag har typ samma historik. I våras började det med att det började klia på utsidan av halsen följt att hosta i 10-20 min efter varje träningspass. Sedan började jag bli tröttare på mina löppass och pulsen började sticka iväg. Efter Stockholm marathon, som blev en besvikelse, så tog jag kontakt med vårdcentralen. Nu hade jag även fått rossligt andning när jag var ute och sprang. Läkaren var inne på samma teori som jag själv, att det var ansträningsastma. Tog ett blodprov för att testa mot pollen, vilket var negativt (hade inga andra symtom för det heller). Han skrev ut Bricanyl och den har faktiskt hjälp, hostan försvann och jag fick lättare att andas ute på passen. När det var som värst så drog jag ner på löppassen och tränade mer mtb och Inlines med stavar och då har det kännts mycket bättre, har bara tagit Bricanyl i förebyggande syfte då typ. Har gjort en lungröntgen, den visade inget och jag väntar på en kallelse till ett spirometritest.
Men de sista 1-2 veckorna har det kännts mycket bättre - typ att "det" som drabbat mig håller på att ge med sig - jag hoppas det iallafall.;) Kanske var det pollen ändå, eller den marknära ozonen, eller..
#5
2 november 2010 kl 16:41
Gilla
Började plötsligt få rethosta i mars/april efter mina pass, trodde först det var någon form av allergi. Men då jag märkte att jag fick lite rosslig andning, högre puls och det gick långsammare under passen, så blev det ett besök till vårdcentralen i sommras. Läkaren var inne på samma linje som jag själv att det var ansträngningsastma, fick ut bricanyl och besvären försvann..
Trodde själv att det skulle försvinna med tiden, men änsålänge har det inte gjort det. Glömmer jag bricanylen så får jag besvär med andningen.
Har aldrig haft problem med luftrören innan, har inte haft några besvär som helst att springa när det varit många minus grader ute.
#6
10 december 2010 kl 10:58
Gilla
Kul! 43,5 m, men det var inte vackert och det gick absolut inte snabbt;)
#7
24 mars 2011 kl 05:56
Gilla
Har haft mina i lite över ett år nu - helt klart förra årets bästa köp! Och har precis inhandlat mitt andra par..
#8
22 maj 2011 kl 18:37
Gilla
Ni som har sprungit lopp/tävlingar där man normalt sätt fäster chipet på skon, hur har ni löst det på VFF skon (som inte har skosnören)?

Hur gör ni som springer barfota?
#9
3 augusti 2012 kl 18:51
Gilla
Jodå det funkar, jag brukar lägga den i simmössan annars brukar det bli problem med satelliterna..
#10
14 oktober 2012 kl 12:04
Gilla
Spyridon är mina 6:e par VFF och de första som jag har fått skav av. Har KSO, Treksport samt Bikila sedan innan. Spyridon har skavt (tror jag har vunnit över skavet nu;) ) precis i "roten" av stortån utåt kanten.. Misstänker att det är en grövre sömn som är boven..