Foruminlägg av Peter Eriksson

#1
3 februari 2009 kl 10:06
Gilla
att sätta en fast gräns är väl egentligen orelevant? Prova dig fram, om du känner att det börjar bli problem vid en 6, 7 minusgrader så vet edu ju om det till nästa gång och kan således köra det passet inomhus..
#2
12 februari 2009 kl 23:39
Gilla
Låter ju lite intressant det där med innebana. Vad kostar kalaset för den där timmen, det mesta i livet kostar ju trots allt pengar...
#3
15 februari 2009 kl 15:05
Gilla
Jo, det är inte någon fara att träna utomhus på vintern, men när det börjar krypa på tempraturer under -10 så är nog ändå inomhus att föredra, iaf för en sån nybörjare som mig. De där långpassen med iksu, i vilket tempo går de i? Nu är det iof lång tid kvar innan jag kan tänka mig några 20 km pass, men för att stilla nyfikenheten?
#4
20 mars 2009 kl 00:03
Gilla
skriver oxå upp mig på denna lista!
#5
19 maj 2009 kl 21:51
Gilla
Jag instämmer, inte för att jag är nöjd med min tid överhuvudtaget, men enligt min egen klocka så var jag ca 30 sekunder snabbare än vad racetimers klockning. Kan inflika att det inte var någon glädjemätning jag gjorde med min egen klocka heller.

Verkar som fler upplevt samma sak. sjukt tråkigt i vilket fall
#6
9 juni 2009 kl 00:12
Gilla
tycker ronnie är inne på en bra sak där med intervallerna. Försökte få mitt att stämma, men då tiden för joggvilan mellan varje repetition försvinner så blir det ju lite svårt att få in rätt distans, om man nu inte skriver in all vila som en egen repetition? Eller har jag missat något grundläggande med båda sidan och intervaller? :o)
#7
4 september 2009 kl 19:41
Gilla
om friidrott skulle ha den typen av viktklasser så skulle det bli väldigt omfattande tävlingar vid OS, VM och liknande tillställningar...

Skulle friidrotten isf även ha olika längdklasser? Så att Patrik Sjöberg och Stefan Holm skulle få nytt bränsle till sina diskussioner om vem som egentligen är spänstigast? :o)
#8
8 december 2009 kl 15:12
Gilla
jag skulle nog vilja påstå att det är learning by doing som gäller.
Alla fungerar ju olika. Att inte spänna bågen för högt är väl ett tips som de flesta ger. Börja med att springa kortare sträckor och öka sedan.

Klädsel köp ett löparsett, finns en uppsjö av märken (vilket som är bästa märket råder det delade meningar om), men det är så mycket skönare att springa i än bomullsbyxor och liknande. På vintern kör jag själv med ett underställ och löpardess bestående av ett par tjockare tights och vindjacka. Sätt på mössan och handskarna sedan är det bara att sticka ut på vägarna/stigarna.
#9
29 december 2009 kl 00:19
Gilla
Jag har märkt en märklig sak.

Jag lånade en garmin 310 xt idag när jag var ute och joggade. När jag sedan la in passet, så räknades garminpassets längd in i totalsumman i löpardagboken, MEN uppe där sitt namn står och där man klickar på joggposten kommer inte garminpasset med i räkningen. Jag har alltså 757 km uppe vid joggposten och 769 km i min löpardagbok.

Något som jag gjort galet eller är det sidan som gör det automatiskt? Tacksam för svar :o)
#10
29 december 2009 kl 18:54
Gilla
i mitt fall så var jag inne på www.jogg.se
med största sanolikhet.. ska dock inte svära på det
#11
7 april 2010 kl 20:35
Gilla
har precis köpt min Garminklocka (310 xt) men jag kunde inte välja alternativet "intervall" i typ av pass? Går detta att ordna?
#12
1 maj 2010 kl 23:35
Gilla
jag har lyckats förlägga min usb-sticka, har försökt få in min pass via laddningskabeln eller vad man nu ska kalla det, men jag förstår inte hur jag ska få in passet i ant agent för att på så viss kunna lägga in passet här? Någon som vet hur man gör?
#13
10 april 2012 kl 13:22
Gilla
En enkel fråga som det kanske redan finns svar på.
Men kan jag inte spara flera pass åt gången i importen?
Det tar ju ett par timmar att lägga in ett och ett om man missat att lägga in ett par månader...
#14
3 april 2016 kl 21:33
Gilla
Hej.

Har precis tagit och installerat garmin connect. Jag har inte haft problem att importera pass i jogg förut, men nu hittar jogg.se egna import endast ett fåtal pass från klockan, de pass som jag kört i veckan finns ej, däremot ett par, enligt mig, slumpmässigt utvalda pass från historiken finns där för att lägga in. De andra passen kan jag se i garmin connect.

Någon som vet något om detta? Vill hels logga träningen på denna sida...