Löpning Avancerad träning 5 inlägg 902 visningar

Mässhallen Örebro

1992 • Linköping
#1
25 november 2009 - 21:57
Gilla
Hej alla löpare.
Jag tänkte höra om det är någon som har koll på om allmänheten får springa något i mässhallen Örebro,vilka tider i så fall.Finns det någon man kan ta kontakt med eller måste man vara medlem i någon klubb som betalar.Jag är visserligen från Skövde men planerar att åka tåg 1-2 gånger i veckan och träna där.Ja ska satsa på en bra inomhussäsong men tyvärr finns ingen hall i Skövde så närmaste är i Örebro.Skriv gärna om det är någon som har koll :)

mvh: Andreas
Johan Bäck
1971 • Örebro
#2
26 november 2009 kl 20:48
Gilla
Min son tränar friidrott där på helgerna - och inte ens vi föräldrar "får lov" att lubba lite medan kidsen tränar, tyvärr. Jag tror att man måste vara med i nån klubb, löpklubben Spartacus kör där, vet jag.
http://www.kfumorebrofriidrott.se har kontaktuppgifter...
lycka till
1953 • GARPHYTTAN
#3
26 november 2009 kl 21:04
Gilla
Det finns flera klubbar som har träningstider i hallen. Almby IK och KFUM Orientering springer intervaller på tisdagar kl 20-21. Örebro AIK på söndagkvällar. IF Start måndagar? Ta kontakt med någon av oss via våra hemsidor. Du kan provträna någon gång, vill du fortsätta går du med i någon klubb.
Johan I
1987 • Örebro
#4
27 november 2009 kl 19:17
Gilla
Mässhallen är ju öppen i princip hela dagen om jag har sett rätt så visst finns det tider då "allmänheten" skulle få plats men när dessa tider är varierar nog lite. Och skall man åka tåg 1-2 ggr i veckan så skulle i alla fall jag själv se det som en lite väl stor chansning att bara åka dit för att ev. upptäcka att det är en ungdomsträning just då eller dylikt.

Du springer ju visserligen redan för en klubb men som några är inne på kanske du kan försöka komma in och träna inomhus med någon klubb i Örebro också. De flesta klubbarna har väl just 2 inomhusträningar i veckan och medlemsavgifter är ju inte direkt höga.
Mathias Axelsson
1975 • Örebro
#5
27 november 2009 kl 22:34
Gilla
Föreningarna betalar ju hyra för lokalen och det är ju på samma sätt som att det inta bara går att dyka upp i en skola och använda gymnastiksalen under en lunchrast när den ändå är tom.
Det är väl 21 föreningar som har bokade tider i mässhallen + att någon skola använder den på dagtid.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.