Löpning Träning 42 inlägg 13739 visningar

Älskling du har blivit en tjockis. 3 pass per dag

Anders Carlsson-Nilsson
1974 • Knivsta
#1
6 juni 2012 - 08:38
Gilla
Jag såg ett TV program som heter "Älskling du har blivit en tjockis". Det var ett allmänt märkligt program på flera sätt,
men det jag reagerade på mest var att folk som inte tränade innan rekomenderades att träna 3 pass per dag. Dvs riktiga träningspass. Prommenad var inte OK, det var för pensionärer enligt experten i programmet.

Går det verkligen för en soffliggare att sätta igång med 3 pass per dag???? Utan skador
< < < 1 2 3 > > >
1963 • Färjestaden
#41
10 juni 2012 kl 12:24
Gilla
Om man bara tränar tre gånger /dag och inte rör sig naturligt. Simmar,promenerar,städar,dansar,rider eller cyklar tor jobbet mm
Då tror jag inte det är så farligt att träna tre gånger om dagen- om man varierar sig. Dessa människor kanske inte rör på sig alls, bara mellan soffan och kylskåpet.
Kajsa B
1987 • Göteborg
#42
10 juni 2012 kl 13:09
Gilla
Anders, 3 pass i veckan som är lite hårdare och annars en hel del vardagsmotion kommer man långt med!

Peter, givetvis är det skillnad på ekologisk och icke-ekologiskt kött. Vilket jag skrivit tidigare. Men tycker att det verkar orimligt att tro att vi ska kunna fortsätta med en så stor köttkonsumption som idag om allt kött ska vara ekologiskt. Särskillt då ekologisk odling av växter oftast inte är så platseffektivt. Har vi då råd att öka på antalet i en högre trofisk nivå bara för att vi ska få äta upp dem?

Det verkar ofta glömmas att de fördelar som fås av boskap kan fås utan att vi sedan slaktar dem utan nöjer oss med tex mjölken. Och att det finns en anledning till att många av de gamla jordbruksmetoderna var anpassad för en annan befolkningsstorlek och att inte så stor del av befolkningen bodde i städer.
< < < 1 2 3 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.