Löpning Träning 23 inlägg 3216 visningar

Motivation

Lars
1967 • stockholm
#1
13 november 2012 - 21:59
Gilla
Hej!

Det är kallt och jag börjar bli lite tjock. Förstår inte hur jag ska hitta motivationen att gå ut i mörkret och springa. Har ni några bra tips för att överleva vinterhalvåret?

Lars
< < < 1 2 > > >
1982 • Stockholm
#21
16 november 2012 kl 22:10
Gilla
Är du singel kan du hänga med Singelspring, vi kör på söndagar.
http://singelspring.blogspot.se/
Conny Adolfsson
1954 • Hyltebruk
#22
16 november 2012 kl 23:55
Gilla
Jag hadde ont lite varstans efter sommarens hårdare träning, och förstod att något måste göras, det blev vila en vecka, krämporna blev bättre men inte bra, då införde jag stavgång en runda varje dag med lite försiktig jogg, nu efter 2 månader med stavgång och jogg i lågpuls-tempo är träningsmängden 3 dubblad, krämporna är mer eller mindre borta, uthålligheten har ökat betydligt, och jag orkar betydligt mer än jag vågar träna, jag kommer kanske att öka mängden ytterligare, lite risker måste man ju ta, vid nyår kan det vara dags att öka tempot en aning ifall man är oskadad, träningsmängden borde ha rotat sig då tycker jag. När man kör låg-pulsträning är det lätt att ge sig ut och träna, man vet att man klarar av det även om man är lite trött före träningspasset, det känns ganska bra att träna så här, man får upp pulsen en hel del genom att använda armarna också, och så kan man göra någon riktigt hård spurt ibland uppför någon lång backe, men lite försiktig bör man nog vara och anpassa träningen efter hur benen känns. Som jag ser det, så är det nu sådan här träning skall göras, för till våren och sommaren hinner man inte träna 1,5 - 2,5 timme varje dag.
1972 • Hallersbyn, Dalskog
#23
17 november 2012 kl 00:03
Gilla
Det är väl bara att bestämma sig? Är viljan tillräckligt stor och övertygelsen att man mår bättre om man kommer ut tillräckligt stor - dvs det ger mer än det "kostar" - då är väl bästa lösningen:
KÄNN INTE EFTER - PÅ MED SKORNA -UT!!!!
Utvärdera efteråt om det var värt det.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.