Löpning Kläder, Skor & Prylar 1 inlägg 122 visningar

GF 305 "dör" när jag försöker köra course

1980 • Uppsala
#1
21 juli 2009 - 14:53
Gilla
Jag har haft min GF 305 i 1½ år och kört courses några gånger när jag sprungit i ny terräng. (skapar rutten på t.ex. RunSaturday och för över den för att kunna hålla rätt väg). I våras skulle jag testa det igen. När jag gått in i min GF och tryckt Do Course visades första displayen (tid, hastighet etc) men jag försökte bläddra till en annan visning (karta) och då slocknade klockan.

När jag startade om den och försökte byta display igen hände samma. Nu har jag testat det några gånger och det fungerar inte. Det går alldeles utmärkt att springa och den hojtar till när jag kommit i mål, men bara så länge jag inte byter display.

Jag har uppgraderat till senaste mjukvaran, gjort en full reset och testat att importera courses från TC, SportTracks och RunSaturday. Samma problem varje gång... så länge jag inte tar en kortare runda! Det verkar som om rundor på under 13 km går bra (testat), men rundor över 22 km fungerar ej. Minnet är tömt så det borde inte vara det. Några förslag eller liknande erfarenheter?
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.