Löpning Skador & Rehab 3 inlägg 2517 visningar

Komma i gång efter skada

1966 • söderfors
#1
7 februari 2011 - 12:27
Gilla 
Hej alla joggare ska försöka komma i gång med min träning igen.Jag slet av patellarsenan vänster knä den 20 november opererades den 24 nov.Kan nu gå ganska obehindrat och kan böja knäet såpass mycket att jag kan cyckla på motionscykel i alla fall får börja där tänkte börja promenera lite kortare sträckor snart.Finns det någon som har erfarenhet av denna skada och har tips på hur lång tid uppträningen av knäet tar kör tre pass om dan i dag med övningar från sjukgymnast känner att det börjar rycka i benen nu längtar till att kunna jogga igen ha.Ha det bra och fortsätt jogga.Micke
1952 • Varberg
#2
8 februari 2011 - 10:19
Gilla 
Det är ju en häftig skada. Hur gick det till? Patellarsenan är ju avslutningen på kroppens starkaste muskel och det kan säkert se olika ut vid olika skador och du ska absolut fråga din ortoped hur hårt och snabbt du kan öka belastningen. Som du beskriver det så utvecklas det bra tycker jag.
1966 • söderfors
#3
8 februari 2011 - 14:00
Gilla 
Det var under innebandy spel som senan gick av.Hoppas kunna börja jogga till senvåren eller sommaren ska skynda långsamt kommer att ta tid att bygga upp styrkan igen.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.