Löpning Om jogg.se 3 inlägg 1443 visningar

Titel på forumtrådar - var gärna specifik!

1971 • Nykvarn
#1
17 maj 2011 - 20:49
Gilla
Jogg.se är helt fantastiskt tycker jag! Förutom alla bra funktioner så är reponsen man får och kunskapen som finns här när man postar en fråga imponerande!! Pepp och positiv energi blandat med bra och intressanta debatter i mängd finns också.

Ett par saker i forumet skulle göra sidan ännu bättre. 1. När ni startar en ny tråd, kolla först genom en enkel sökning om inte informationen finns redan istället för att starta ännu en diskussion om "Benhinneinflammation", "pronationssko till framfotalöpare" eller "Sex" ;-) eller vad nu frågan handlar om. 2. Var gärna specifik i forumtrådens titel, skriv inte bara "fråga", "Varvet" "upplägg" "skor" t ex utan som man frågar får man svar och är man specifik i sin rubrik/fråga så hittar man lättare och får bättre svar.

Hoppas ingen uppfattar mig som någon slags "forumpolis" nu som är ute efter att "kväva spontanitet" eller skrämma bort nya användare. Jag tänkte bara försöka bidra till att göra en bra sida ännu bättre!

Löp väl därute och lycka till alla som ska springa Göteborgsvarvet i helgen!!

/Staffan

1956 • PARTILLE
#2
18 maj 2011 kl 08:51
Gilla
Förstår Din synpunkt. Att kolla om ämnet finns är ju ganska bra, det har blivit lite dubbeltrådar den senaste tiden. Sådant som händer.
Däremot kan rubriken formuleras för att fånga en läsares intresse och då kanske den kan vara lite kryptisk. Jag brukar själv falla för lite udda rubriker :-)
1974 • Lund
#3
19 maj 2011 kl 20:01
Gilla
Dom korta rubrikerna tycker jag ibland är lite för tråkigt korta, och det gäller alla forum, tex "en fråga", "hjälp" eller "jag får ont" osv. Något ord till hade hjälp jättemycket tex "hjälp med skor" eller "ont i hälen" då är det lättare att se om man både är intresserad eller har något att biddra med. dubbeltrådar tycker jag inte altid är fel, ibland kan gamla trådar bli oändligt långa och på slutet diskutera problemet från någon annan synvinkel än i början. Då kan jag tycka att det är bättre att "gamla" trådar dör bort ibland till förmån för nya, då kan halvnya förmågor komma in som "experter" och bidra med sin lärdom från den gamla tråden, det kan göra att fler känner sig deaktiga och man får ett mer levande forum. Sen ska det givetvis inte startas massa trådar ungefär samtidigt om samma sak det kan bli lite tjatigt..
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.