Löpning Kost & Näring 28 inlägg 7819 visningar

Runes energikakor.

Magnus Wallin
1976 • Ängelholm
#1
10 februari 2012 - 17:14
Gilla
Provade att göra Runes energikakor idag.
Kan verkligen rekommendera det!!!!
< < < 1 2 > > >
1972 • Alingsås
#2
10 februari 2012 kl 18:18 Redigerad 10 februari 2012 kl 18:19
Gilla
Vart finns recept på dem?
1967 • www.sapiens.se
#3
10 februari 2012 kl 18:26
Gilla
cribster
1980 • Umeå
#4
10 februari 2012 kl 18:27
Gilla
sök i forumet finns en hel tråd om det minns jag, med lite olika varianter..
Jens Sahlström
1974 • Stockholm
#5
10 februari 2012 kl 22:41
Gilla
gjorde detsamma jag med, har inte testat dom i träning ännu, men dom smaken var det inte fel på :) rekommenderar det jag med.
Magnus Wallin
1976 • Ängelholm
#6
11 februari 2012 kl 07:22
Gilla
Jag sökte på Rune Larsson på google, så fick jag upp hans hemsida och där stod det.
Själv blandade jag i russin och jordnötter. Gott o nyttigt!
Gustaf Hermansson
1972 • ÅKERSBERGA
#7
11 februari 2012 kl 07:43
Gilla
Min senaste variant är turboladdad med druvsocker, blåbärssoppapulver och riven kokos :)
1965 • Kungsholmen
#8
11 februari 2012 kl 10:35
Gilla
Verkar inte vara LCHF-certifierade ;-)
Ulf Mårtensson
1958 • Borås
#9
11 februari 2012 kl 12:50
Gilla
Jag blandar i hackade valnötter och hasselnötter i mina. Byter ut knappt hälften av grynen mot nötter.
Åsa
1983 • Fagersta
#10
11 februari 2012 kl 17:35
Gilla
Annars gör man knäck ;)
litet format och lätt att ta med. Garanterat inte LCHF-käk...*höhö*
Morris Packer
1962 • Vejbystrand
#11
11 februari 2012 kl 20:47
Gilla
I besvikelsen efter det att jag var tvungen att avbryta efter första ultraintervallen bakade jag bröd och gav mig på att göra Runekakor för första gången.

Blandade i extraingredienserna russin & mandlar (överblivna glöggtillbehör).

Blev förvånansvärt gott - kan rekommendera alla att göra egna Runekakor.
kortben
1966 • GÖTEBORG
#12
11 februari 2012 kl 21:18 Redigerad 11 februari 2012 kl 21:19
Gilla
Jag brukar blanda i grovhackade saltade mandlar för att få lite salt i kakorna (gillar inte jordnötter - som annars verkar poppis) + lite russin eller aprikosbitar. Lägger de inplastade i frysen och plockar fram efter behov - eller godissug :-) Har haft i någon slags flingor också som blev bra, kanske Special K.

Red. Grovhackad mörk choklad är inte heller fel i kakorna!
Sofia Thysell "The Angel"
1979 • göteborg
#13
11 februari 2012 kl 21:53
Gilla
Så goda!!

Här hemma åker dom fram till kaffet om inget annat finns att bjuda på!
Även barnen gillar en "runekaka" som mellis.. Det bästa är att man vet exakt vad som är i dom!
Magnus Wallin
1976 • Ängelholm
#14
27 februari 2012 kl 18:53
Gilla
Idag gjorde jag min andra omgång Runekakor med Fiberhavregryn,russin och jordnötter! SÅ GODA! ( och mäktiga )
Ulf Mårtensson
1958 • Borås
#15
27 februari 2012 kl 19:01
Gilla
För att få dem lite mindre "klibbiga" brukar jag strö över kokosflingor som jag "valsar" in med en brödkavel = Ännu godare!
Magnus Wallin
1976 • Ängelholm
#16
27 februari 2012 kl 19:04
Gilla
Intressant Ulf!
Morris Packer
1962 • Vejbystrand
#17
27 februari 2012 kl 20:03
Gilla
Jag tar i 2 tsk nescafe i min smet när jag blandar i havregrynen,
Inbillar mig att koffeinet hjälper och att beskan bryter lite mot det söta.
1956 • PARTILLE
#18
27 februari 2012 kl 20:49
Gilla
Den var bra Morris. Skall jag prova...
kortben
1966 • GÖTEBORG
#19
27 februari 2012 kl 21:03
Gilla
Jag ska nog testa Ulfs variant, men med sesamfrön istället för kokos. Snart dags för ett nytt kok här, det är nog bara tre kvar i frysen.
Norah Guzlander
1986 • Halmstad
#20
29 mars 2012 kl 13:39
Gilla
Supergoda kakor! Men, de finns ju färdigpackade som man kan köpa kolla in http://www.svenskasportprodukter.se

I alla fall när man inte orkar baka ihop själv eller helt enkelt suger som bagare.
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.