Balkefors inlägg - Löpning
Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 3247 visningar

Balkefors inlägg

Karin Forsberg
1980 • Örebro
#1
15 april 2012 - 20:55
1 Gilla 
Jag skulle vilja slå ett slag för Balkefors inlägg! Har använt Balkefors senaste 7åren och har väl avverkat ett tiotal inlägg. Bytte precis till ett par nya, sprang en tävling det första jag gjorde och kan återigen konstatera hur bra de fungerar. Inga skavsår, skador eller andra problem och då har jag ändå tävlat på elitnivå under några år. Innan Balkefors hade jag formgjutna inlägg av olika fabrikat, men hittade aldrig några som funkade bra. Skavsår, dålig löpkänsla och småskador som aldrig blev bra. Visst, alla är olika och det som funkar för mig kanske inte passar en annan. Men de är väl värda att testa!
www.balkefors.se
Sten Dageman
1966 • sandviken
#2
9 januari 2014 - 12:31
Gilla 
Hej
Jag har också Balkefors inlägg sedan ett antal år. Det som känns bra med dessa inlägg, är att det är endast medicinskt utbildade som får arbeta med Balkefors.
Jag har haft problem med benhinnor och sedan jag fick dessa så har jag inte haft ett enda problem. Jag är ju ingen tävlinglöpare utan håller mig till 3 ggr vecka:)
*Sten
1978 • Malmö
#3
17 januari 2014 - 10:38
Gilla 
Har också testat Balkefors inlägg ett tag och kan inte säga annat än att jag är nöjd. Kör ca 2/3 ggr per vecka och känner inte längre av de problem jag hade innan med mina benhinnor.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.