Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 2283 visningar

spyridon..... VFF

Kim Dahl
1976 • växjö
#1
14 oktober 2012 - 11:14
Gilla
Undrar lite om denna sko. Jag har både Bikalan och treksport. På insidan skiljer sig dessa båda. Treksporten är mer grov och med tydligare sömmar medans Bikalan upplever jag som lenare om ni förstår. Får lite skav av mina treksport som jag inte får av bikalan. Min fråga är om någon vet om spyridon är som treksporten eller som bikalan?
Annelie
1971 • Skövde
#2
14 oktober 2012 kl 11:39
Gilla
Var får du skavsår? Har inte fått skav från några av ovanstående. Däremot tycker jag att Treksport har korta tå-fickor, vilket jag tycker blir lite obekvämt eftersom jag har ganska långa tår. Både Bilkila och Spyridon har djupare tå-fickor, och jag tycker därför att de är bekvämare.

Jag tycker att Spyridon är riktigt sköna. Eftersom jag köpte mina Spyridon nu under hösten så har jag använt ett par tunna tåstrumpor i dem. Spyridon har ett något tätare och grövre tyg som gör att de andas något sämre än de andra modellerna, men för mig gör det inget.
1977 • Hässleholm
#3
14 oktober 2012 kl 12:04
Gilla
Spyridon är mina 6:e par VFF och de första som jag har fått skav av. Har KSO, Treksport samt Bikila sedan innan. Spyridon har skavt (tror jag har vunnit över skavet nu;) ) precis i "roten" av stortån utåt kanten.. Misstänker att det är en grövre sömn som är boven..
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.