Löpning Tävlingar & Motionslopp 7 inlägg 791 visningar

Milano Marathon - strul med läkarintyg/betalning

1969 • Stockholm
#1
15 mars 2024 - 08:59
Gilla
Ska förhoppningsvis springa i Milano om tre veckor. För att göra det måste man först anmälan sig som vanligt. Sen måste man beroende på om man är med i någon löparklubb eller så även komplettera sin anmälan på olika sätt. I mitt fall ska jag skicka ett läkarintyg och även betala en avgift på 10 euro för att jag springer som "Sport Tourism" utom tävlan.

Hur jag än försöker så funkar det inte. Jag laddar upp mitt läkarintyg men betalningen funkar inte. Har testat med flera kort och det funkar inte. Jag har självklart mejlet arrangören och skrivet på både engelska och (Google)-italienska). Men får bara god dag-yxskaft-svar tillbaka. Du är redan anmäld, välkommen, samma svar om och om igen.

Undrar därför om någon tidigare eller i år haft samma problem och hur ni löste detta? Går ju säkert att lösa på plats, men jag tycker det är skönt att ha allt klart innan jag åker.
1959 • Helsingborg
#2
25 mars 2024 kl 08:25
Gilla
Hej Jesper,
Om det är en tröst för dig så är du inte ensam. Halva energin går åt till att om och om ladda upp intyg som inte blir godkända. På Svenska Friidrottsförbundet är de förvånade varför jag inte blir insläppt för de har skrivit ut liknande intyg till andra svenskar och det har inte varit något problem. Idag ska jag ringa dem. Lycka till
Johan
1988 • Göteborg
#3
25 mars 2024 kl 11:02
Gilla
Jag ska också springa och verkar ha haft tur då. De godkände mitt intyg jag fick från Svenska Friidrottsförbundet och på sidan man lagt upp dokumentet
står det:
"This file has already been accepted by the organizer, you do not need to provide another."

Men rent generellt så skapar det här med läkarintyg på lopp utomlands alltid lite extra stresspåslag vid anmälan.
1978 • Örebro
#4
25 mars 2024 kl 13:26
Gilla
Jag körde Milano förra året och hade en del bryderier och strul precis som du beskriver. Lyckades dock till sist få igenom det efter mycket kommunikation på alla olika språk och sätt. Märkte sen dock att många löste det på plats så det löser sig säkert hur eller hur. Men absolut att det ger stress påslag i förhand och särskilt för såna som dig och mig som verkar gilla att ha saker kittade i förväg.

Liten tröst kanske?!
1969 • Stockholm
#5
25 mars 2024 kl 13:34
Gilla
Tack, skönt att veta att man inte är ensam. Såg även på forumet på Facebook att det är fler som har problem. Jag tar med mig intyget så får det lösa sig på plats helt enkelt.
1959 • Helsingborg
#6
25 mars 2024 kl 18:33
Gilla
Jag försökte ringa den enda numret som fanns på hemsidan och naturligtvis..... en automatisk telefonsvarare som rabblar en massa siffror snabbt som f-n och sedan tuuuuuuuuuuuuuuut.
Nu höjde jag tonläget ytterligare i mitt mail men har inte hört något än. Jag har nog inte varit i så bra form som jag är nu och går det bra så är det inte p g a arrangörerna i a f men går det dåligt så......
Kommer inte vara nådig i min race report.
1969 • Stockholm
#7
26 mars 2024 kl 09:33 Redigerad 26 mars 2024 kl 09:54
Gilla
Då håller vi tummarna för dig Johan. Jag har som jag skrev tidigare fått svar på alla min mejl, men det har ju varit typ standard att du redan är anmäld. Jag har ju redan check på Italien (Rom), mitt främsta fokus är ju att samla länder så det vore kanske inte hela världen om jag inte får springa, men samtidigt har jag ju tränat för detta så lika bra att klämma denna när jag ändå är i stan.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.