Svealand

Återhämtningsdag 20 - Till Willys ToR

Onsdag 10 april 2024 16:01

Cykel - Transport
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Tog en lugn tur till Willys för att handla lite förnödenheter. Hyfsat väder, även om det kom lite regn medan jag var in och handlade. Ca. +8 grader. Kraftig sydlig vind.

Fortfarande höga pulsvärden i morse. Inte mycket kvar av hostan nu, men känner fortfarande att något inte är som det ska i lungorna. Sov lite väl kort i natt men hyfsat ok ändå, kanske 5 1/2 timme. Jag gissar att det är någon form av stressreaktion att jag vaknar alltför tidigt. Samma som gör att pulsen inte vill gå ned.

Var tidigare ut en kort sväng mitt på dagen och körde några vändor upp och ned på gatan här hemma för att testa landsvägsracern, som jag gjorde iordning lite snabbt idag, så att den nu iaf. rullar. Dock mycket småfix kvar på den: tvätt och allmän rengöring, en del justeringar, smörja bakväxel, ev. sätta på nya däck etc. Är sugen på att komma igång med löpning och cykling igen.

Max hast: 27,3 km/h
9,36   km
Distans
35:56
Tid
15,63   km/h
Snitt
Crescent Trekking 7-vxl her...
Total distans: 
37:55:42
653 km

Gilla passet

Kommentarer

Torbjörn Westman - 10 april 21:28
Det var värst så segt det blev för dig. Jag kan inte minnas att jag har varit sjuk så länge någon gång.
Kalle Kula - 11 april 05:42
Ja, otroligt segt. Jag brukar sällan heller vara sjuk så här länge om det är sjudkom av typen förkylningar. Har som sagt knappt varit sjuk alls de senaste fem åren. Har däremot haft problem med stressproblematik tidigare, vilket har dragit ut på månader och år. Men de problem jag har nu känns mer som att de i huvudsak är av fysisk karaktär, även om naturligtvis fysik och psyke hänger ihop en hel del.