Run & Rock

Månadens gruppTar du med dig rocklåtar klingande i huvudet ut i löpspåret eller köttar du på med rockmusik i öronen? Kolla hit! Metal Runners är en grupp på Jogg för de som hämtar energi från rockmusik i löpspåret. Nu arrangerar de välgörenhetsprojektet Run & Rock. 

  

Hej Håkan Wester, grundare av Military Fitness. Du är aktiv i gruppen Metal Runners och utmaningen Run & Rock. Berätta mer!

– Jag och en instruktör på Military fitness som heter Tommy Samuelsson startade tillsammans en grupp på Jogg som heter Metal Runners, för löpare som älskar att hårdrock. Den växte sig stor och nu uppmanar vi, tillsammans med några medlemmar från Metal Runners, till insats i löpspåret hos alla som vill bidra.

Varför var du med och startade gruppen Metal Runners här på Jogg?

– Jag gillar hårdrock sedan jag var liten på 70-talet. Det ger mig en go energi. Jag vill ta med mig känslan från att stå och sjunga allsång i en refräng på en konsert ut i spåret, den hjälper mig att springa ett par kilometer till. Jag tänkte att det finns många fler som känner likadant.

Berätta om er utmaning Run & Rock.

– Metal Runners uppmanar nu alla att samla ihop pengar till Hungershjälpen och Radiohjälpen. Om du vill kan du bidra genom att skänka tio kronor per minut du springer, men att skänka pengar utan att springa går självklart också bra. Sista dagen att skänka pengar är den 29 maj. Och om du skänker 50 kronor har du chans att vinna rockgrejer som biljetter, tröjor och cd-skivor.

Planerar du fler rock-event?

– Vi har många spännande saker på gång! Det är till exempel klart att Military Fitness ska arrangera träning till livemusik under Metaltown i Göteborg nu i juli!

6 kommentarer till artikeln

1980 • Stenungsund
#1
26 maj 2013 - 19:17
Grymt!
1970 • Lerum
#2
27 maj 2013 - 09:59
Bra jobbat Håkan och Tommy kul att ni fick till det :)

Det finns en annan spännande tävling RIB :) http://runinblood.com/ RIP Jeff
1964 • Halmstad
#3
27 maj 2013 - 19:42
Tack Johan och Anders !
Hoppas vi kan köra på med full kraft tillsammans framöver..
1981 • Säffle
#4
28 maj 2013 - 06:46
Härligt initiativ med denna grupp! Man får en härlig energi av hårdrocken! Insamlingen till Hungerhjälpen går ju fantastiskt bra! Ser också fram emot arrangemangen i sommar med bland annat gruppens medverkande på Metaltown!
Hamid Raziullah
1976 • Olofstorp
#5
28 maj 2013 - 07:59
Just Run & Rock !! yeah!
Daniel Jacobsen
1987 • Ekerö
#6
28 maj 2013 - 15:41
Run in blood, vilken grym ide. Om jag inte är bortrest då blir det definitivt att ställa upp.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.