Test: Träningsarmband

Test: Träningsarmband

Test/Prylar

Träningsarmband är utsedd till den fräsigaste och mest populära julklappen för i år. Du kanske ska ge bort ett? Vi älskar att mäta, undersöka och följa vår träning. Såklart vi testar ett gäng armband! Vilket är snyggast, roligast och bäst? Läs vad våra bloggare tycker!

Lisa Ström testar Samsung Gear Fit


Ni kanske undrar hur många steg jag gick igår? Det var 18632. Ni kanske undrar hur länge jag sov inatt? Svaret på det är 6h 23 min. Eller vill ni hellre veta min puls? Jag kan i så fall upplysa er om att den är 56 exakt i detta nu. Ungefär. Om ni frågat mig om något av ovanstående när som helst under de senaste 30 åren hade jag inte haft en aning. Nu har jag det, för jag har testkört årets julklapp - fitnessarmbandet! De senaste dagarna har jag levt med Samsung Gear Fit. Det har varit kul!
Läs hela recensionen här!

Sophie S testar Fitbit Charge


Just sömnmätningen har kanske varit det mest intressanta och som tur är har jag sovit bra under senaste veckan. Det som är lite tråkigt är att inte all sömn mäts. Om man  som jag somnar i soffan en halvtimme framför TVn efter jobbet så räknas det inte in nån stans. Sedan sover jag 6-7 timmar per natt ochj jag hade gärna fått med TV-luren också. Kanske blir det så om man mäter pulsen.
Läs hela recensionen här!

Marcus Wallin testar Garmin Vivosmart

Den är väldigt snygg. Stilren och enkel design. Att den inte lyser hela tiden är också rätt skönt faktiskt... Så kan en bara göra två små tryck på displayen så sätts den igång. Blir förvånad dock över hur bra den mäter stegen när man promenerar, ytterst få gånger som den mäter fel steg faktiskt. Dock mätte den 90 steg någon natt, kan ju ha gått i sömnen men det tror jag inte...
Läs hela recensionen här!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.