Protein Go - Test

Protein Go - Test

TestI somras efterlyste vi, bland er, några som så opartiskt som möjligt kunde testa Kronäggs nya återhämtningsdyck Protein Go.
Som alltid var det ett stort peppat gäng som erbjöd sig hjälpa till. Det är vi glada för.
Vi valde ut triathleten Lollo, löparna Måns å Henrik

Sommaren flöt på. De fick sina ägg-proteindrycker och testade dem under några veckor. I träning, tävling och vila. Här är vad de tycker om kalaset.

Såhär inleder Lollo sin utvärdering:
"Då var det dags att utvärdera Protein GO! som jag har testat nu i ca fyra veckors tid. Min förhoppning var såklart att jag, med hjälp av Protein GO!, skulle känna mig återhämtad snabbare efter träning (simning, cykling & löpning). Att jag med tiden kanske skulle märka sån skillnad så att två pass om dagen skulle kännas mänskligt. "


Måns fyller på sitt test med
"Efter att jag smakat på de tre smakerna jämförde jag innehållet på baksidan och jag blev faktiskt förvånad över att det skiljde så mycket i innehållet i de tre flaskorna. Kronägg uppger att det behövs en del socker för snabb återhämtning, men jag reagerade på att mängden socker i de tre flaskorna skiljer sig så markant"


Henrik tycker till här
"Jordgubb smakade smält jordgubbsglass. Vanilj smakade...vanilj. Även de smakerna hade dock samma beska bismak. Konsistensen var bra. Det var bara vid första testtillfället som jag tyckte att det kändes lite som att ett rått ägg halkade ner i halsen, men det var nog bara på grund av att jag visste att drycken var baserad på äggvita."

2 kommentarer till artikeln

1971 • Årteryd
#1
20 augusti 2016 - 07:55
Oj, det blev varken betyg eller motivering till betyget.
1976 • Göteborg
#2
12 september 2016 - 10:41
Tja David

Vi tog till oss av din kommentar och skickade ut ett gäng till. Denna gång tänkte vi be om en slutkommentar. Samt ett totalbetyg. Från 1-5

tack för din åsikt
/K
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.