Pengar tillbaka på löparköp #stöttarJogg

AnnonsEftersom vi är en så stor gemenskap ramlar det ofta in erbjudanden till oss alla här på sajten. Oftast avböjer vi men denna gång tycker vi det lät prima. Det är den nya trenden, få tillbaka riktiga pengar när en handlar. Detta istället för att företagen lägger pengar på annonsering.

Så. Nu har vi fått in ett erbjudande från refunder.se/jogg (använd den länken) som samlar 650 företag. Bland dem några av de största handlarna inom löparvärlden (avstår från att namnge dem här). Därmed får vi Jogg-användare pengar tillbaka på kontot när vi t.ex. handlar skor att slita ut, tights att svettas in och gps-klockor att jäktas av.

Pengarna återförs in på kontot och kan därifrån användas för andra rabatterade köp eller överföras till ens vanliga bankkonto. Låter det för bra för att vara sant. Lugn. Det kommer mer.

Som Joggmedlem får du 50:- att handla för när du registrerat dig och STÖTTAR dessutom Jogg.ses utveckling med motsvarande summa. Sicken grej va (Ja, vi är aaaaningens jäviga när det handlar om underhåll av sajten ;)
4 kommentarer till artikeln

Martin Jarbeck
1987 • Åkersberga
#1
22 augusti 2017 - 10:31
Undrar egentligen hur det i långa loppet kan bli billigare för konsumenten med ytterligare en mellanhand. Ett argument skulle vara att företagen lägger mindre pengar på annonsering. Kanske, kanske inte...
Med en känsla av att vara gödsvinet som får gratis mat på farmen registrerade jag mig, mest för att kunna stötta jogg.se utan att behöva ligga ute med en krona själv. ;)
1976 • Göteborg
#2
22 augusti 2017 - 13:38
:)
Martin Pedersen
1982 • Hjärup
#3
25 augusti 2017 - 15:12
@Martin Jarbeck. Din skepsis är såklart välgrundad. Normalt sett blir det såklart lite dyrare för varje mellanhand som kommer in i kedjan. Här handlar det dock inte riktigt om att Refunder skulle vara en mellanhand. Det Refunder gör är att erbjuda en marknadsplats för aktörer (affärerna) och kunder att mötas. Jag gissar att Refunder tjänar sina pengar på att aktörerna får betala en summa för att finnas som ett alternativ hos dem.

Det är ett mycket vanligt sätt att tjäna pengar på idag; att skapa en marknadsplats och föra samman säljare och köpare. Facebook, Alibaba, Air BnB och Uber gör det allihopa. Dvs de tjänar pengar på att sammanföra kunder med tjänster de eftersöker och oftast är det de som tillhandahåller tjänsterna som får ta den extra kostnaden. I det långa loppet blir det givetvis konsumenten som får betala då priserna måste gå upp för att täcka kostnaden av att finnas på sagd marknadsplats. Men kortsiktigt kan vi konsumenter tjäna en del på det. :)
1951 • Eskilstuna
#4
26 augusti 2017 - 12:43
Reda pengar!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.