OCR flyttar in stan -18

TävlingÖrebroMalmö, Borås, Västerås samt i Hemlig storstad #1 och Hemlig storstad #2. Ja, i inte mindre än sex av våra större innerstäder blir det OCR-löpning under nästa år. 5- resp. 8 kms lopp med 30-40 olika hinder. Under bilar, genom rör och över vatten. Hänga, klättra och hjälpa varandra genom resan. Låter det tufft? Faktum är att det passar oss löpare ganska bra enligt arrangören Jesper:

"Många tror att det är crossfit-folket som klarar sig bäst på hinderloppen men vi ser tydligt att löparna, med sin lätthet och kondition, står sig väldigt bra. Möjligen hotade av en och annan klättrare..."

Så kanske är det OCR som blir nästa folkfest för oss löpare. Med publikhav och rejält med utmaning. Det är iaf målet för Tomas, en av grundarna till ActionRun: 

"Vi har länge känt att nästa utmaning behövs för konditionsidrotten. Halvmaror på asfalt har vi gjort och steget till Ironman är för tufft. Hinderlopp tillsammans med vännerna är perfekt. Här kan vi både hjälpa varandra, ha en rolig dag och hitta nästa grej att motivera vår träning med. Mitt i stan och inför publik".

Och kära Jogg:are. Eftersom ActionRun, för sina ca 10.000 starter, nästa år valt att använda vår anmälningstjänst Mittlopp så hittar ni anmälan rakt i vår tävlingskalender. Vi har oxå fixat så att era uppgifter, som inloggade medlemmar, är förifyllda och betalning sker direkt med kort och swish. 

Anmälan till de olika racen hittar vi här

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.