Import från Coros-klockor

Import från Coros-klockor

Om sajtenNytt år och nya möjligheter. På Jogg startar vi uppdateringsåret med en av förra årets vanligaste förfrågningar. Import från Coros-klockor. Coros dök upp för några år sedan som en uppstickare på marknaden för GPS klockor och börjar nu bli hyfsat etablerade. Något som inte minst märkts i antalet frågor till supporten om en ny GPS-import.

Importen funkar lika smidigt som importerna från Garmin, Suunto och Polar och precis som på dessa kan ni som är Stjärnmedlemmar välja att autopublicera passen direkt i din dagbok på Jogg när dom sparats till Coros.

Du kopplar ditt konto enkelt under Inställningar så importeras dina kommande pass till Jogg.
Som Stjärnmedlem så kan du även hämta all din historik från Coros. 

Lycka till på det nya träningsåret!

4 kommentarer till artikeln

1974 • Lund
#1
12 januari 2022 - 20:37
Wow vilken fest!
1971 • Tyringe
#2
14 januari 2022 - 10:45
Hade önskat import från Appelwatch, använder enbart den vid träning.
1961 • Göteborg
#3
14 januari 2022 - 16:35
@Nette Svensson: Apple har inte någon export av träningsdata via webbgränssnitt så som Coros, Garmin, Polar och Suunto med flera har. Det är alltså inte tekniskt möjligt för oss att bygga en importfunktion från Apple Watch direkt till jogg.se. På lång sikt kanske vi bygger in en importfunktion för Apple Watch i Jogg-appen för iPhone (där det går att få tag denna data via HealthKit), men det är inget som finns på att göra-listan just nu.
Micke Gottberg
1984 • Mölndal
#4
18 januari 2022 - 08:29
Mycket tacksamt!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.