forsbackarunner

Skön löpning i regn!

Att springa i skitväder bygger pannben har jag hört flera säga. Och visst är det lite extra utmanande att vara ute när det regnar? Den senaste veckan har vi fått 50 millimeter regn och med hårda byiga vindar så har jag ibland både skrattat och gråtit åt det hela. Värst var i lördags när jag var ute på en tvåmilarunda och det började regna efter typ en minut. Det regnade horisontellt men som tur var höll jag värmen, springa långsamt fanns inte på kartan pga köldeffekten. Ofta presteras även lite extra på lopp om det är kallt, då det ju gäller att springa för att hålla värmen. Tror faktiskt att jag aldrig sprungit så många rundor i rad och blivit så blöt som jag blivit den senaste veckan.

I söndags frågade Emma om vi inte skulle ta och göra en springutflykt. Vi bestämde oss för området norr om Riseberga där vi även tänker hålla en upplevelselöpning den 18/7. Här finns inlägget i sin helhet!

1 kommentarer till inlägget

1973 • Växjö
#1
8 juli 2020 - 07:59
Ja, det kan ju vara uppbyggligt att kämpa mot förutsättningarna, men just nu ser jag nästan regnet som ett plus. En ljummen dusch är helt ok, men fy fan för regn i november till februari.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.