Planen känns solid

Har sugit lite på karamellen nu, och det känns faktiskt bra. I går hann jag med sammanlagt 12 km fördelat på två pass, och tog en snabb promenad i morse innan frukost. 4,5 km och avslutad ljudbok känns som en ganska bra morgon tycker jag.

Lämnade in bilen på service igår och transport-sprang hem, ca 4,6 km. Morgonlöpning har aldrig varit min starka sida, så också denna morgon! Ingen borde behöva springa kl 07! Stel och seg kropp, som kände av måndagens lilla runda. Det var inte förrän jag närmade mig hemmet igen som jag kände att det började bli lättare steg.

Pass nummer två igår blev ju naturligtvis när det var dags att hämta bilen igen. Denna gång tog jag en annan väg som är lite längre, dryga 7 km blev det. Till skillnad från morgonens pass då jag bara ville komma hem och börja jobba, så den här gången tog jag för första gången mig an att köra enligt programmet. Det blev intervall-körning! Inte så att det blev jättemycket intervaller, det blev ett minimum kan man säga. ??

Det var ett tag sedan jag sprang intervaller senast, och det märktes. Det blev 2 serier kombi-intervaller; 1*4 minuter följt av 4*30 sekunder. Jag hade nog kunnat få till en tredje serie, men jag var trött.

Senare idag ska jag ner till bibblan och skaffa ett naturpass och testa lite orientering igen. Kan bli kul och annorlunda! Men idag kommer jag inte springa, känner mig lite trött i benen idag.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.