Foruminlägg av Peter Carlmark

#1
2 januari 2012 kl 01:40
Gilla
Mål 2012: ultramarathon med start i Ursvik, sedan Lidingö ultra och andra lopp framigenom. Komma upp i distans till i snitt 350 km i månaden. Genomföra ett eget ultralöp mellan Göteborg och Helsingborg på 3 dagar...blir lite tveksam nu när jag skriver det, men återkommer om detta. Känns lite märkligt att formulera dylika mål med tanke på att 5 km kändes lagom för ett par.tre år sedan. Framför allt dock- hålla mig skadefri! Är inte helt lätt för en medelålders gubbe. Lycka till alla ni andra med era mål! Och kul att ta del av era erfarenheter här på forumet.
#2
18 februari 2012 kl 18:39 Redigerad 18 februari 2012 kl 22:55
Gilla
Att springa på känsla och öka eller sänka farten allt efter hur jag känner mig för stunden ger mig en känsla av närvaro och frihet som är svårslagen. Att springa ger mig glädje. Fast det inte ligger någon direkt planering bakom ett pass. Så de flesta pass jag kör kan kanske definieras som skräppass. Men jag önskar hålla på med löpning hela livet, så det viktigaste för mig är att orka detta utan en massa planering eller struktur hela tiden. Men å andra sidan är jag inte en elitlöpare direkt....
#3
10 november 2012 kl 20:38
Gilla
Tack för ett kanon lopp! Mycket imponerad av engagemanget och alla positiva människor. Trevlig touch med kycklingsallad och dryck efteråt. Väldigt uppskattat! Vi syns nästa år!
#4
27 december 2013 kl 00:06
1 Gilla
Ja du Gustav, det är ett jäkla problem det där med sötsuget. Hade själv stora problem med detta och övervikt för några år sedan. Har fortfarande lätt att gå upp i vikt, men träning i rätt stora mängder håller den stången. Jag tog dock ett beslut att inte äta socker/godis 2009 o har sedan dess lyckats hålla detta. Gjorde mig av med suget på samma gång som jag gjorde en diet under ett par tre veckor och bestämde mig efter det att enbart äta 3 gånger per dag, oavsett vilket. Äter nu kanske 4 ggr ibland men hållet annars detta. Äter allt bör tilläggas. Hade inget sötsug efter ett par veckor och nu inte alls. Mår också bättre. Suget är svårt. Åt kopiösa mängder godis tidigare.
Grejen med att äta 3 ggr per dag gäller allt man stoppar i sig. Blir då kvitt småätandet. Lycka till nu! Hoppas du klarar det du önskar!
#5
22 april 2014 kl 20:17
Gilla
Stort lycka till o vilken otrolig äventyrare du är! Skall bli riktigt kul att följa dig på din löprunda modell längre:) Spännande!
#6
25 maj 2014 kl 15:46
Gilla
Stort tack till er fantastiska arrangörer o frivilliga som har möjliggjort ett äventyr o upplevelse utöver det vanliga! Helt grymt bra! Trots värmen gick det vägen denna gång också. Tack också för hjälpen i mål, då madrass o vätskeersättning samt vänlig omsorg gjorde stor skillnad! Vi syns 2015!
#7
15 juli 2014 kl 23:09
Gilla
Roligt o inspirerande att du tänker på att springa långt o länge:). Det viktiga är att du skyndar långsamt, behåll glädjen o hitta goa mål att drömma om. Målen är viktigare än man tror. Jag har sprungit både kort o långt o har fastnat helt för ultra. Upplevelsen o äventyret ger mig massor tillbaka. Önskar dig lycka till med din löpning!
#8
13 november 2016 kl 10:56
Gilla
Tack Kalle för ditt fantastiska engagemang o alla ni fantastiska funktionärer som orkar stå i kylan o serva! Ett gör-fint arrangemang på alla sätt! Personligen en liten revansch sedan jag var tvungen att DNSa 2014 pga skada o kämpat med att komma tillbaka sedan dess. Har haft denna tävling som ett litet önske-mål sedan dess. Jag bestämde mig kvällen innan o ångrar det inte en sekund! Tack igen alla!
#9
6 augusti 2018 kl 20:47
Gilla
Har anmält mig till detta fina lopp och undrar lite vilka som kanske är intresserade eller redan anmält sig? Framgår inte på hemsidan vilka som är anmälda. Någon kanske har sprungit detta lopp tidigare och har tankar om hur det är? Kommer sova över fre-sön med hela paketet så detta blir en ny trevlig erfarenhet! Ser mycket fram emot denna utmaning!
#10
7 augusti 2018 kl 08:04
Gilla
Låter trevligt! Jag springer ultran 50 miles på lördagen men etapplöpningen verkar också som ett roligt alternativ!