Löpning Övrigt 4 inlägg 678 visningar

Träning = hjärnspöken ?

Jessica Eriksson
1988 • Uppsala
#1
13 april 2008 - 14:34
Gilla
Ända sen jag kom igång att träna för ett par år sedan har jag med åren blivit mer och mer fixerad!!!
Allting som man kan vara bra på måste jag vara bra på, jag tränar mest av mina vänner, och äter nyttigast ändå känner jag mig alltid sämst och såfort någon ska iväg på ett träningspass får jag ångest och måste följa med eller springa långt !! Äter gör jag men såfort någon kommer igång blir jag avundsjuk och måste vara bättre, fast ja vet att man inte KAN träna mer än vad jag gör just nu :/ känner andra så eller bara jag ??
1963 • Stockholm
#2
13 april 2008 kl 17:28
Gilla
Du lider kanske av prestationsångest låter det som. Ta det försiktigt med det, annars får ju träningen motsatt effekt, du blir stressad istället för att stressa av. Pröva att sluta att jämföra dig med andra, lev och låt leva! Koppla bort alla tankar på vad andra gör och presterar, och ha inte så höga krav på dig själv.

Lycka till!
1978 • Karlstad
#3
13 april 2008 kl 19:28
Gilla
Om du inte följer något specifikt program, bestäm vilka dagar du skall träna på och vilka vilodagar du kommer att ha. Då kan du med gott samvete ligga på sofflocket när dina kompisar tränar. För vilodagar måste man ha.
1971 • Göteborg
#4
14 april 2008 kl 12:03
Gilla
Att "tävla" i att träna mest kommer kanske till slut leda till att du tappar lusten! Prestationsångest är bara en glädje dödare! Försök hitta dina egna mål med träningen. Lycka till:))
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.