Löpning Skador & Rehab 10 inlägg 3358 visningar

Trist med sjukt lång förkylning

Anders
1974 • Knivsta
#1
7 april 2008 - 11:28
Gilla 
Snart har jag haft träningsuppehåll i 3 veckor, och det känns trist!
När den första sjukpeioden var på väg att ta slut så lyckades jag att få en ny förkylning, trots att jag har skött mig på alla sätt.

Jag hoppas att ni som kan träna är tacksamma för det!
Madeleine Pettersson
1980 • Gävle
#2
7 april 2008 - 14:24
Gilla 
Känner precis som du Anders. Mina förkylningar avlöser varandra. Har gjort det sedan sen hösten. Kan träna rätt bra emellanåt men så kommer det någon dum bakterie och förstör.
Vissa dagar har jag bara haft sämre allmänntillstånde eller vad man ska kalla det för , men så pass att träning är att utesluta.

I lördags var vi på en biltur på en framtida långrunda och där dök det upp löpare och det sved i mina ögon när jag såg dom. Detta eftersom jag inte mådde bra den dagen och det visade sig att jag hade en temp på 39 grader senare på em. Ska till läkaren idag och kolla så det inte är någon elak bakterie som spökar. Ifall det kan behövas pencillin, vem vet.

Man blir nästan lite smått deprimerad när man går så här. Vill så gärna löpa halv maran i gävle den 4 maj men just nu känns allt hopplöst.
Men som sambon sa. Din kropp kanske kommer vara i kanon form om du får vila dig ordentligt nu istället för att springa halvdann, vem vet han kanske har rätt :)

Så njut ni som springer och är krya! Det ska jag göra den dagen jag är hel igen!
1978 • Lindome
#3
7 april 2008 - 14:35
Gilla 
Här har ni en till som sitter och snuvar. Inte alls så upplyftande när sambon själv gav sig ut på vårt annars gemensamma obligatoriska söndagslångpass igår :-(
Men men... bara att hoppas att det går över snart så man inte hinner tappa för mycket.
Samir Touam
1976 • Lerum
#4
7 april 2008 - 15:20
Gilla 
Jag stämmer in i klagosången.

Efter en oförskämt frisk period sedan sommaren 2007 har jag nu fastnat i förkylningsträsket. Så för närvarande sitter jag hemma och bläddrar på jogg.se och läser Runners World, och framförallt - tycker synd om mig själv.


*host host*


Madeleine Pettersson
1980 • Gävle
#5
7 april 2008 - 16:36
Gilla 
Har fått antibiotitka nu!!! 10 dagars medicinering sen kanske frisk!!!!

Tur att vi kan peppa varandra lite ;)
Bernadette Johansson
1964 • Grästorp
#6
7 april 2008 - 21:21
Gilla 
Har varit förkylt/sjuk om vartannat i princip sedan nov. Mars var en riktig bra månad men nu börjar hö knä att spöka. Göteborgsvarvet glänser nån stans vid horisonten...
1981 • Genarp
#7
8 april 2008 - 13:34
Gilla 
jag har en dotter som precis börjat på dagis,behöver jag säga mer:(
Jonas Eriksson
1975 • Eksjö
#8
8 april 2008 - 14:36
Gilla 
Måste stämma in för full hals i klagosången. Ville inte starta egen tråd om detta av rädsla för att uppfattas som gnällig - men nu när ämnet ändå är uppe... måste få skriva av mig lite frustration:

Tror att jag har varit sjuk i totalt uppemot 10 veckor sedan nyår. Den ena banala förkylningen efter den andra. Min son har oxå nyss börjat på dagis. Ofta hinner jag rehab-springa en vecka ungefär - för att hinna känna "nu äntligen kan jag börja på allvar" och precis innan söndagens långpass börjar det klia i näsa och hals igen. Och nu har det för övrigt varit maginfluensa (calici) på dagiset. Gnäll o pust.

Alla mål som man har satt upp. "Det här året ska jag börja i tid och träna rätt!" Och det har jag ju gjort! Har mer eller mindre dedikerat all min koncentration på att äta sunt och träna rätt... Kanske lite väl mkt känns det som just nu. Det är väl lärorikt att tvingas acceptera verkligheten som den är antar jag. Justera sina mål. Men det är inte utan att man börjar bli rejält bitter nu. JAG VILL HA BELÖNING FÖR MITT SLIT! Arrrgh. Sprang nu premiärmilen på en tid som jag mkt väl skulle kunna ha presterat i augusti förra året före jag började löpträna. Hehe. Jag skulle helst vilja kunna säga "Nej, resultat o sånt spelar ingen roll för mig! Jag springer för att må bra och för att det är roligt!" I h-e. Hoppas ni har överseende med mitt självömkande.
Roger Bohman
1967 • Ronneby
#9
8 april 2008 - 14:38 Redigerad 8 april 2008 - 14:40
Gilla 
Hehehe... Här har ni en till som hamnat i träsket. Lämnade dottern på dagis första gången efter nyår. Gissa om jag varit förkyld och sjuk? Minst 5 olika förkylningar varav en flunsa med en massa hosta och slem som inte vill ge sig. Nu är jag nog uppe i snart 10 veckor med oreda i träningen.
Gilla läget???
Nja, jag skulle nog vilja säga att det är inget man gillar men man klarar det i alla fall. Blir en del ut och gå så benen håller i gång i vart fall, men ingen löpning... Nu är det snart varmare väder på G och då trivs inte Mr Virus på samma sätt.

Håll ut... Snart är vi på G igen.
/Roger ;o)
1982 • Kalmar
#10
8 april 2008 - 18:09
Gilla 
Håhå jaja, jag har haft förkylningar i någon dryg månad nu. Joggade lite då och då men sedan den 25 mars har jag definitivt träningsuppehåll (förutom promenader) tills näsan slutat rinna, Vi får väl se hur länge det blir.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.