Löpning Skador & Rehab 2 inlägg 3727 visningar

smärta, Ont, Träning?

1968 • umeå
#1
8 maj 2013 - 07:36
Gilla 
Jag har mycket problem när jag tränar, dels med träningsvärk men framförallt med bristningar i baksida mm. Nu har jag hittat supermedlet, tom för smärta under foten(kramp) och det är ett liniment som heter LINNEX! fick tips om detta och var på hälsokost och köpte ett stift, helt makalöst, det gör underverk.
Min pappa som drogs med en inflammation i axeln då han sitter i rullstol som MS sjuk blev inte kvitt smärtan på något sätt. Efter att ha behandlat axeln i 2 veckor med Linnex så blev han helt bra.
För min egen del så har det blivit ett genombrott, jag kan träna och känner mig ganska pigg efter behandling, ett litet tips som kanske fungerar på er som också är skadebenägna.
1981 • Örebro
#2
8 maj 2013 - 09:54
Gilla 
Det är just antiinflammatoriskt då salicylsyra är en av de aktiva ingredienserna.

Sen ska capsisin som också ingår ha en positiv effekt på muskler och triggerpunkter (om man nu kan definera vad det är). Har för mig att jag läst en studie om just detta.

Sen värmer det och luktar rätt skönt dessutom. Och är smidigt att använda. Själv gillar jag inte att använda liniment men jag har använt det mycket då jag jobbat med idrottslag tidigare.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.