Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 767 visningar

Shokz OpenRun Pro bra val av lurar?

1971 • ENSKEDEDALEN
#1
10 november 2022 - 07:05
Gilla
Hej. Jag funderar på att köpa Shokz OpenRun Pro som har fått bra omdömen. Är det någon här på jogg som har lurarna och kan lämna ett omdöme?
/Andreas
1970 • Hörby
#2
10 november 2022 kl 07:41
Gilla
Jag har Shokz OpenRun (inte Pro). Jag tycker att de är sköna att ha på och de sitter bra. De fungerar bra att lyssna på poddar och liknande där det mest är prat, men musik blir inget vidare. Det blir antingen ingen bas, eller så knäpper och knastrar det.

Om man vill ha mössa nu när det börjar bli lite kyligare så blir det lite obekvämare då bandet runt nacken gör att man inte kan dra ner mössan så långt i nacken som man kanske vill. Har också märkt att om det är väldigt blåsigt så tenderar vindbruset att dränka ljudet. Men om det är så blåsigt så vill man nog ändå välja en mer skyddad runda oavsett om man lyssnar på något eller inte.

Kan också tillägga att jag enbart har kört via min klocka (Garmin 945) och det fungerar hur bra som helst att koppla till hörlurarna och styra via klockan.
1966 • Västra Frölunda
#3
10 november 2022 kl 08:28
Gilla
Jag har ett par Pro som jag inte använt så mycket än, men tycker de sitter väldigt bra och framför allt sitter de kvar. Musik funkar bra men jag har nog inga höga krav. Vindbruset vid kraftig vind kan dränka ljudet men mest då huvudet är i vissa vinklar mot stormen. Jag hade inte problem med mössa, men då drar jag inte ner den i nacken utan har en buff som halsduk.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.