Gott nytt år!

Om sajtenÄnnu ett träningsår har gått. Mikaela har gått från att lyckas springa en mil, en gång, till att springa två mil i veckan utan problem. Och så har hon fått större guns. Krister är tillbaka från knäoperation, har ökat sin träningsmängd, byggt lite muskler och blivit tjädrigt mycket bättre på att slåss. Nisse har gett sig på att klara ett 24 timmars och ett 100 miles med bara en veckas mellanrum. Jonas är mest nöjd med att ha fixat Stockholm marathon överhuvudtaget. Med en okej tid dessutom!

Året på Svettigfamiljen har varit fint. Vi har varit Göteborgsvarvets löpardagbok, vi har fixat SVETTIG för Android, crossfit på Svettig, hitta vänner, coola gympapåsar, den norska sajten svett.no, och bansträckningar i tävlingskalendern.

Vi har bjudit på Evas löparskola, Veronicas styrka, Richards löparskola, Asicspassen, och Crossfit med Anders Fernette, bålstyrka med judolandslaget, Musse Hasselvalls Horsemongo, Jimmy Lidbergs brottarskola. Sist men inte minst: Senan&Sasha.

Vi har läst om imponerande människor som slagit rekord. Micke Ekvall, Emma Johansson, Torill Fonn, Kristina Paltén. Och så joggbebisen.

Vi har sagt i från. Dags för rättvisa. Vi måste sluta exkludera. Terrorism i löparspåret.

Och vi har tävlat. Jorden runt på 80 dagar, ultraintervaller, träna tillsammans och jultävlingen.

Nu blickar vi framåt. Mot nya mål. Snart släpper vi häslogemenskap för arbetsplatser. Och det kommer mer. Ni har inte hört det sista av oss, om vi säger så... *hint hint*

Stor kram och gott nytt träningsår!

5 kommentarer till artikeln

1971 • Nykvarn
#1
31 december 2014 - 08:46
Gott Nytt År till hela gänget bakom Sveriges bästa löparsite!! Ni gör ett fantastiskt arbete!
1984 • Örebro
#2
31 december 2014 - 08:55
"Med en okej tid dessutom!"

Vad är en "okej tid"? Alla springer väl efter egna förutsättningar?
Mikaela Nordin
1987 • Lerum
#3
31 december 2014 - 09:07
Självklart gör vi det, Carl. Här menar vi en okej tid som i att Jonas blev nöjd med sin egen tid. En okej till enligt honom själv :) Gott nytt år!
1967 • Torslanda
#4
1 januari 2015 - 07:51
Tack så mycket för ett mycket bra år. Ni gör verkligen en superb insats med dessa siter och verktyg. Tveklöst den bästa löparsiten som gett mig så mycket inspiration, råd och verktyg för träning och tävling. Instämmer med Staffan, Ni gör ett fantastiskt arbete!
1990 • Kungsbacka
#5
2 januari 2015 - 14:48
Har inte varit med er hela 2014 men de månader som jag fått har gett mig väldigt mycket bra tips och såklart inspiration. Tack för en grym sida! God fortsättning till alla!
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.