Vårruset (och vi) släpper App

Om sajtenNär inget annat funkar får man steppa upp. Tänka nytt. Lösa. Det gjorde Vårruset och kontaktade oss på Jogg. De hade spånat fritt om att bygga en inspirerande löparvår istället för ännu en lång väntan på bättre tider. Tillsammans realiserade vi den visionen i Vårruset-appen.

Så efter månader av hårt slit är den här. Träningsappen som är en 6 veckor lång träningsresa där du antar utmaningar. Där din träning ger poäng och där du stiger till brons-, silver- och guldnivåerna. Där dina poäng kan lösas in mot riktiga priser. 

Vårruset-appen är även fylld av träningsfilmer, hälsoartiklar,  träningstips och inspiration. Självklart innehåller den även deras klassiska musikquiz, uppvärmning och peppande spellistor.

Själva loppet kommer som vanligt ske ort för ort och vecka för vecka. 20 orter som alltid. Skillnaden för i år är att du nu även kan anmäla dig till "Där du är" och att du i år kommer ha Marie Serneholt som peppar dig i lurarna när du springer. 

Så. Alla 20.000 anmälda till Vårruset 2021 kan nu ladda ner appen gratis i App Store och Google Play 
Nu börjar resan. Häng med!


Och ja. Vi på Jogg (syftar då särskilt på drivna Johan "Tigertech" Tigér och nogranne Erik "Tricky" Fries) har lärt oss massor den här våren. Så. Det kan vara så att... det viskas... om en ny Jogg-app. Men det är såklart bara ett rykte...

3 kommentarer till artikeln

Hasse Broomé
1964 • Helsingborg
#1
22 april 2021 - 12:02
Illa tajmat när vårruset är nästa vecka i Helsingborg...
Maria Olsson
1973 • Immeln
#2
22 april 2021 - 20:35
Tyvärr funkar inte appen något vidare.. tre dagar fungerade den för mig. Extremt långsam, och nu har den kraschat totalt. Varken omstart av mobilen eller ominstallation av appen hjälper.
1976 • Göteborg
#3
28 april 2021 - 21:54
ha ha!

Ja, ni har rätt. Vi var visst lite ovana att lansera just app och få igenom lagningar av barnsjukdomar i App Stor/Google Play. Borde väntat med att berätta om kalaset tills dess 😅 😂

Nu är det iaf löst
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.