Årets julklapp är två (eller tre) Forum och diagram i appen

Om sajtenDet finns inget roligare än att ge. Särskilt inte till er medlemmar. Så sen starten är det tradition att vi ger en julklapp till er här på Jogg. I år blir det ett dubbelpaket (för stjärnmedlemmar faktiskt tre).

Diagram på träningspass. Att efter ett lyckat pass få analysera tempon, puls- och höjdkurvor är en mänsklig rättighet. Eller borde åtminstone vara det. Funktionen finns därför sedan länge på Jogg och nu flyttar den även med in i värmen i Jogg-appen. Du hittar dem hos "diagram" när du klickat upp rundor. 

Forum, forum, forum Jogg är träningen och gemenskapen i forumet. Alla frågor, svar och och diskuterande trådar, genom åren, bygger en gemensam kunskapsbank. Denna guldgruva går nu att gräva ur även via Jogg-appen. Nu med snabbare tillgång till inställningar så att du enklare kan få forumet serverat på ditt sätt. 

Extraklapp till Stjärnmedlemmar Våra stjärnor har gjort utvecklingen möjlig (ihop med stjärnutvecklarna Erik "Tricky" Fries och Johan Tigér). Så som tack för stödet kommer här ett paket på sidan från oss fyra. I den ligger funktionen "dölj lästa trådar" och ni hittar den i appens foruminställningar.

Har du inte appen ännu laddar du ner från AppStore lr Google Play
Stjärnmedlem blir du här

Med det önskar vi en riktigt God Jul (med mycket jogging)


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.