Årets julklapp - Träningskartan

Om sajtenÅrets julklapp är en tradition som vi värnar om på sajten och vi försöker alltid hitta något nytt, kul och gärna extra nördigt att ge till er medlemmar. I år blev det Träningskartan!

Det var förra årets julklappsbyggare Johan som kom upp med idén om en karta över årets träning . Ett nytt sätt att summera året och kanske även se var man borde lägga mer träningstid, rent geografiskt.

Kartan visar automatiskt startpunkten för alla årets pass om passen registrerats med Svettigappen, Garmin/Polar-importerna eller är kopplade till en runda/tävling med karta. Är du stjärnmedlem kan du dessutom välja att läsa in all historik med en knapptryckning.

För pass som sparats med Runkeeper-, Strava- eller Suunto-importerna gäller än så länge att du måste titta på passet här på sajten för att det ska läsas in. Detta pga. begränsningar i de olika tillverkarnas API:er.

Så passa nu på att ägna jul och nyårshelgen till att hitta nya vägar och sprida punkterna lite i landet, eller varför inte världen.

TIPS: För dig som inte är stjärnmedlem men ändå vill se ett kartpass på sajten så läses GPS-punkten för ett pass alltid in när passet besöks här på sajten.

4 kommentarer till artikeln

Johan Hansson
1981 • Gävle
#1
19 december 2016 - 13:31
Häftig idé, men lite tveksam funktion just nu. Löpbandspass som är manuellt inlagt hamnade 40 mil hemifrån.
1978 • Göteborg
#2
20 december 2016 - 08:51
Grymt bra! Asfräck idé :)
Raz
1977 • Katrineholm
#3
20 december 2016 - 12:27
Vilken bra idé!!!
hernwall
1966 • handen
#4
20 december 2016 - 19:23
skojigt - men skakigt; får det inte att fungera på annan data än 206/senaste året. Men fint så ;)
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.