Foto: Robert Samsonowitz

Diagram. Årets julklapp 2011

Om sajtenNu har ett år gått sedan vi släppte nya jogg.se. Mycket har hänt. Inte minst har vi blivit många många fler som använder sidan. Detta har gett stort skönt avtryck i forum och i träningsflöden.

Det har varit ett fantastiskt roligt år tillsammans. Med hjälp av er har det ständigt kommit nya idéer till förbättringar. Det har handlat om allt från gratis träningsprogram och träningsdagboken som kalender till Löparappen, triathlon som träningsform, dagboksimport, träningsflöde mm.

Som tack för det här året är det i denna vecka tid för årets julklapp från jogg.se. Detta har blivit en årlig tradition som vi håller högt. År från år har det varit olika funktioner men alla har varit lite över de vanliga uppdateringarna. Förra året handlade det om en helt ombyggd sajt. I år är det den kanske mest efterfrågade funktionen av dem alla: Diagram.

Att vi skulle ha diagram över vår träning i dagboken har länge varit självklart. Dock har det alltid kommit andra saker emellan. Så när vi nu tillsammans med Johan Brodin, som knapprat många frivilliga kvällar efter att sonen somnat, kunde knyta ihop julsäcken är det med ett brett leende på läpparna.

Med denna nya funktion kan vi enkelt i dagboken skaffa oss en blick över hur vi tränat idag jämfört med tidigare. Vi kan söka ut specifika datum och se hur vi utvecklas över tid. Likadant kan vi se vilka olika träninsgsformer vi ägnar oss åt. Därmed kan vi grotta ner oss ordenltigt i vår träning under kommande träningsår.

Mycket nöje och glöm inte att det finns tomteluvor i funktionsmaterial.

God Jul!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.