Årets julklapp 2015

Om sajtenI december 2006 lanserade vi första julklappen på Jogg. Sedan dess har det hänt en hel del och det är nu dags för tionde klappen.

Meddelandefunktionen har funnits med på Jogg sedan första året och den har sett i princip likadan ut genom åren. Men nu har årets allra mest givmilde tomte Johan Brodin gett funktionen en välbehövlig uppdatering av användarvänlighet och utseende både i web- och mobilversionen.  Ett gyllene tillfälle att skicka en julhälsning till din träningskompis.

Som en extra julbonus har vi också låst upp funktionen Pers & totaler för alla medlemmar. Här kan du snabbt se vilka pers du har på olika distanser liksom diverse summeringar över distanser och träningstid. Allt kan du välja att se under ett specifikt år eller totalt under den tid du använt dagboken. Är du Stjärnmedlem kan du dessutom jämföra allt med en kompis på Jogg.

Med detta önskar vi er alla en riktgt god jul och ett gott nytt år med många pers och julhälsningar.

5 kommentarer till artikeln

1978 • Göteborg
#1
21 december 2015 - 23:06
Hej Markus

Den delen av funktionen har diskuterats livligt när den släpptes till stjärnmedlemmar. Du kan läsa det här: http://www.jogg.se/Artiklar/Artikel.aspx?id=2019

Vår syn på PR är när de är gjorda på den exakta distansen, inte när de är del av ett pass. Alltså kan du har bättre snittfart på ditt pers på 10 km än på 5 km enligt vår räkning. Detta är lite tycke och smak och såhär tyckte vi. Dessutom är det en betydligt tuffare uppgift rent logiskt/programmeringsmässigt att ta ut den uppgift du efterfrågar.

Så, åtminstone tills vidare, får du hålla till godo med det som finns idag. Men vem vet, endera dagen kanske jag och/eller Niklas sätter tänderna i det du beskriver.
1968 • Degerfors
#2
22 december 2015 - 07:30
Det du är ute efter är nog det som Strava har med olika segment som man kan göra själv eller leta upp andras kan vara ganska peppande att tävla mot andra och inte minst sig själv.

Tack för en väl fungerande sida!
Fredrik Ankarstrand
1989 • Katrineholm
#3
22 december 2015 - 09:01
Kanon funktion, kul om inte annat och lätt överskådligt men håller med tidigare skribent om att det blir ju lite missvisande när man har snabbare pass som är inbakade i en registrerad aktivetet som är större en själva ex 10km.
Fast jag tycker det är en kul utveckling och jag ser framemot fortsättningen, tack för en fantastik sida. God jul!
1980 • Huddinge
#4
23 december 2015 - 09:48
Jag har levt med jogg så länge nu att man knappt tänker på att det sitter ett team bakom och klurar för medlemmarnas bästa. Att tjänsten dessutom är gratis är ett så stort plus att det inte får plats i Aftonbladets betygsskala. Med det sagt: en riktigt god jul önskar jag er på jogg och tackar för ett otroligt bra jobb. Keep it up!
1979 • Bonnarp
#5
27 december 2015 - 08:12
Är det skillnad på pass och tävlingsresultat?
För jag har snabbaste pass på snittid 4.33min/km, men snabbaste 10km är på under 38min. Vilket då borde ge snabbaste passtid på sub 4 min.

Annars jädra skoj uppdatering. Översikt och sammanställningar är riktigt uppskattat! :D
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.