Jag tränar nästan varje dag - jag har nästan tränat idag med

Förberedelser / plan
Idag har jag träffat min PT och coach Runar Gilberg, Runar är mycket god löpare och journalist hos Kondis (Norsk konditionsidrott).
Runar skall skriva mina program och sedan följa mina framsteg och eventuella bakslag i Kondis månadsmagasin, det blir nog spännande att ha krav inte bara från mig själv nu när träningen skall påbörjas.

Första passet
Första ordentliga passet blir i morgon tisdag efter jobbet, promenad med inlagt 3 km løpning, det låter ju inte så värst om man jämför med alla andra, tänker på Nisse som springer ultra eller på Tim Bennett (banchefen för mig på Oslo Maraton) som sprang 107 dagar på rad och snittade 19,3 km...

Test
På onsdag skall jag besöka mina samarbetspartner på Magnat - "folkets toppidrettssenter" där de skall göra diverse olika tester så jag och omvärlden får se vilken status jag egentligen har. Siktar in mig på att det blir tufft och riktigt jobbigt men ser det också som den första delen i investreandet i mig själv.

Over and out
Klockan närmar sig 22 och still sitter jag på kontoret, denna dag blev som så många andra, alldeles för lång. Dags att logga ut så att man är pigg och fräsch till morgonens sponsormöte samt eftermiddagens träning - sov gott!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.