Förkylning + sommar

Förkylning

Uppskattar att vi har ca sju dagar med riktig sommar i de här trakterna. Resten kallas vinterhalvåret. Under det ”halvåret” ingår en obligatorisk skörd av dagar med förkylning. Uppskattningen här ligger på 330 dagar, give or take. Därför känns det extra taskigt att behöva kombinera två av de åtta dagarna, med en förkylning som är mer eller mindre konstant under vinterhalvåret. Årets finaste helg, så här långt, tveksamt om det blir bättre sen. Åker på en högst ovälkommen förkylning, har dessutom jobb inplanerat under helgen. Plikttroget jobbar jag såklart, är inte direkt döende, men träna är en big no no. 

 

DM

Uppladdningen inför DM över 5000 meter känns därför lite havererad, är inte alls säkert att jag kommer att ställa upp som det känns nu. Och ställer jag upp blir det med en knapp vecka utan träning. Formtopp för vissa, men för mig som får träningsvärk om jag har uppehåll på mer än 24 timmar, är det inte optimalt. Är jag frisk springer jag, får se det som ett träningspass. Får hoppas på bra ryggar som kan klyva lite luft åt mig om jag tar mig dit.

 

förkylning tabletter nsaid

 

 NSAID

Har käkat lite NSAID idag, som är kort non steroidal anti-inflammatory drugs, mer känt som t ex Ipren, även om jag inte använt mig att sådana fina märken idag. Därför har jag intalat mig själv att jag snart är frisk igen. Men nu då den är på väg ur kroppen, inser jag att jag bara lurat mig själv. Det enda jag kan göra nu är att försöka sova. Eventuellt ska jag försöka klura ut hur jag kan få tag på en Ben & Jerry först, för det vet alla är det optimala mot förkylningar. Då klockan är 22.30 lutar det dock mot att det får bli sömnen jag satsar på ikväll.

The post Förkylning + sommar appeared first on johnnysellven.com.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.