Nytt från Tailwind Nutrition!

Då var det dags att fylla på energiförråden och börja ladda på riktigt inför Marathon du Mont Blanc! En rejäl laddning från Tailwind Nutrition kom här om dagen med en laddning energi, nya produkter och riktigt snygga buffar!

Jag har i flera år kört med Tailwind Nutrition när det kommer till extra energi under framförallt lopp men också under tuffare träningspass och under uppladdning inför lopp.

För mig har det funkat klockrent och de stora påsarna med vitt pulver har även passerat en och annan tullgräns, oftast utan problem ?? .

Med de lite mindre stick packsen så är det ännu lättare att få med sig energin och enkelt att fylla på även under längre lopp.

Rebuild

Och nu kommer Tailwind Nutrition även med en ny produkt att ta efter ett hårt pass eller tävling, nämligen Rebuild Recovery.

Här om dagen körde jag ett långpass efter lunch, hoppade över middagen och körde ett hårt intervallpass istället. Efter passet tog jag en rebuild som smakade gott, det var en med chokladsmak. Efter en Rebuild åt jag inte så mycket mer men kände mig nöjd i kroppen när jag gick och la mig. Enligt tillverkaren så ska det vara den första återhämtningsdrycken för idrottare baserad på en perfekt och komplett proteinkälla. Det kan säkert diskuteras men innehållet består i vart fall av risprotein, aminosyror, kolhydrater, fett från kokos och elektrolyter vilket till synes ger en rätt så komplett återhämtningsprodukt.

Återkommer med mer om Rebuild. Nu ska här laddas, växlas upp och löptränas!

Och du….. Kolla in Tailwind Nutritions snygga buffar!

Inlägget Nytt från Tailwind Nutrition! dök först upp på Traillöparen.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.