KaptenFroste.se

Sex veckor kvar till IM

Två veckor sedan Maran. Fortfarande påfallande nöjd med min prestation. Men självklart börjar jag fundera på hur jag kan förbättra det ytterligare. Är sub 3 möjligt? Innan årets mara trodde jag inte det. Nu börjar det sippra in sådana tankar i min hjärna.
Två veckor har gått, två veckors träning har jag laddat in på kontot. Idag är det sex veckor kvar till IM i Hamburg. Årets A-tävling. Två veckor kvar till Vansbro triathlon, dock kommer jag inte göra någon toppning inför Vansbro, det är bara en del av träningen, ett bra test inför slutmålet.

Anders Stenvall & Björn Larsson kyler ned sig under ett varmt tempopass

Träningen har gått bra de sista veckorna. Detta trots väldigt mycket arbete, dop av ett av våra nybyggen och nu i helgen tog min mellangrabb Studenten. Firandet var hemma i min villa.
Över 15 timmar förra veckan och strax över 12 timmar denna. Mycket fokus på cykling.

Jag har tre tuffa jobbveckor kvar innan semestern börjar. Är bekymrad över hur jag ska få upp träningsvolymerna. Jag behöver 12 – 15 timmar varje vecka. Men som alltid, det handlar bara om prioritering. Tyvärr är det ofta mina ungdomar och flickvännen som får dra det kortare strået.

Har haft ett par roliga pass, mycket tempocykling. Både med mina triathlonvänner och för mig själv. Ett kul pass var när vi cyklade MTB bort till Lötbacken där vi sprang backintervaller. Det var min Anna, Tegen, Magnus och Jim. Otroligt svettigt pass!
Har också ställt in min cykel till en aggressivare sittställning. Efter lite nedåt, uppåt, vinklande blev det mycket bättre. Mer aerodynamisk samtidigt som jag kan ligga i positionen i flera timmar utan att bli trött.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.