I run my way

Ragnar Race rapport Del 1

Har man ett lopp som sträcker sig över mer än ett dygn så blir förstås Race Rapporten lång...

Skriver du race rapport?

Jag skriver race rapport av lite olika anledningar, en är att sortera i mina egna tankar och intryck i vad som faktiskt hände och kunna se utveckling över tid. En annan är att minnet sviker så snabbt att de där små detaljerna som var häftiga/roliga/hemska snabbt försvinner. En tredje är att jag delvis drömmer om att få dela med mig och inspirera med mina race rapporter för att förmedla en känsla och ett svar på varför jag gör det jag gör.

 

Så här, helt oombett, kommer del 1 (den är som sagt lång så jag väljer att dela upp den). Läs och förhoppningsvis njut! Undrar du något eller vill hålla med eller dementera... eller vad som helst... skriv en kommentar :-)

 

Äventyret började redan på fredagen då vi hade blivit medbjudna på middag tillsammans med vårt lag (och fler) till Slottspaviljongen i Mariefred. 

Att glida in Mariefred och se Gripsholmsslott som är den vy som prytt både app och hemsida och som jag sett så många gånger gav lite fjärilar i magen. Nu börjar det! Nu är det på riktigt… 

 

En mycket trevlig middag med totala främlingar… knäppt på förhand men vi lite fann varandra direkt! 

De hade sprungit Ragnar (och andra knäppa lopp) innan och delade med sig av roliga, dråpliga och härliga historier… och många bra tips. 

Efter en trevlig kväll var det bara att säga ”se you soon” och åka hem för att packa och sova… 

 

Raceday: 

Jag hade bjudit in mitt lag till frukost, ett mycket trevligt initiativ om jag själv får säga… Nu träffades alla vi i vårt 5-pack ”van 2” för första gången. 

En lång och mättande frukost var en bra start! 

Dags att packa in sig i vår van ”Butter” (som i de sju små dvärgarna) och åka till Eskilstuna. 

 

Nu börjar det bli på riktigt… Vi ska springa Ragnar! 

Våra kamrater i Charterfeber är redan ute och springer… Vi har bestämt innan att vi har en ”important messages only” grupp på messenger och här får bland annat springande löpare skicka ett meddelande när det är 1 km kvar så nästa löpare kan börja göra sig redo. 

Det börjar droppa in några meddelanden och fjärilarna i magen känns nu… 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.