forsbackarunner

Skum löpning i Halmstad!

Nu i helgen har Emma och jag varit i Halmstad. Igår firade vi 30-år tillsammans och vad passar då bättre än att åka till ett nytt ställe, bo på hotell och sedan springa en runda.

Vi körde igår förmiddag och checkade in på First Hotell Mårtensson i centrala Halmstad. Eftersom vi hade jubileum så valde vi ett rum högst upp med balkong. Det visade sig att på detta våningsplan bodde den gamla hotelldirektörens fru Greta Gruber kvar till sin död på 1990-talet. Sedan byggdes våningen om till hotellrum istället. Hotellet har funnits sedan 1858 och denna gamla husfru har varit inspiration till SVT-serien vår tid är nu.

Igår tog vi det lugnt med lite shopping, middag och sen bio. I morse tog vi på oss löparkläderna, åt frukost och checkade sedan ut redan klockan nio. Lämnade väskorna i bagagerummet och gick till bussen vid Stora Torg. Vi tog tians buss västerut, förbi Tylösand och hoppade av i Frösakull. Jag hade sett ut en rutt som var ca 2 mil och det blev regnjacka på längs stranden. Här är resten av inlägget!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.