Leverans från Decathlon

Idag kom paketet från Decathlon med de sista prylarna som jag unnat mig den här sommaren. En billig keps att jämföra med mina premiumkepsar. Deras trailtights med fickor som jag är spänd på att jämföra med dyrare Fusion och 2XU. Och sist, minst, men viktig – en liten softflaska på 150 ml som jag hoppas ska passa bra i sidofickorna på tightsen.

Givetvis drog jag omgående iväg på en runda för att testa nyförvärven. På tips från Fredrik, min corunner från Stockholm marathon, testade jag att blöta ner kepsen för att se hur länge den skulle hålla sig blöt och svalka. Jag har aldrig gjort det tidigare, men det lät vettigt och eftersom det var full sol var förutsättningarna rätt för det testet.

Kommer att återkomma till resultatet av dagens test samt övriga test för nu har jag börjat rigga upp förutsättningarna för att kunna göra en bra video med testerna på Youtube.

Idag sprang jag åtta kilometer runt Växjösjön. Viss stelhet i höger häl och vad fortfarande, men det gick helt ok att springa. Trots den totalt platta rundan fladdrade tempot som en fjäril på klockan fast jag sprang med jämn fart och jämna sträcktider. Hoppas verkligen att de löser det snart för det är verkligen inte roligt att titta på klockan och se tempo 4:20 en sekund och 8:20 nästa sekund när man ligger rätt jämnt på 4:45.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.