Vecka 33 2020

Sparsamt med bloggande den senaste tiden, av den enkla anledningen att det också varit sparsamt med löpning. Jag höll igång med mitt streak juli ut, men sen i början av augusti kände jag att jag nått vägs ände. Det kändes mer och mer som att jag sprang för att hålla streaket igång, och inte för att jag hade en plan med min träning eller för att det var roligt. Och jag kände också att jag ville ta ett aktivt beslut att avsluta streaken istället för att misslyckas bara för att jag inte orkade. Och ju längre jag väntade, desto mer skulle det ta emot att misslyckas då streaken växte. Men totalt sett blev det fyra månade och i runda slängar 120 dagar i rad, något jag är mycket nöjd över, och vem vet hur många dagar det blir nästa gång jag vill köra ett streak!?

Det enda bakslaget med detta, förutom minskad träning kanske, var att jag också blev sjuk en kort period, något som gjort att jag inte tränat alls den senaste veckan. Och i och med att jag inte varit sjuk under de dagar jag haft mitt streak så blir väl lärdomen att ett löpnings-streak håller en frisk?

Men nu är det min sista semesterdag, så imorgon börjar jag på ny kula med både jobb samt att jag ska göra en plan för min träning också. Mer om det nästa vecka! Sedan har jag några virtuella lopp inplanerade, Midnattsloppet som jag nog kommer springa nästa helg, sedan Stockholm Marathon Virtual edition som är 4-6 september.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.