1954 • Falun

Spinning

Måndag 3 oktober 2022 21:08

Spinning/Trainer - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Jag kämpar och svettas men ändå är både snittpuls och maxpuls som en extremt lugn löprunda. Fast så lugna rundor springer jag aldrig. Den låga pulsen på spinningen beror delvis på att jag är en löpare och ingen cyklist och att på RPM är det mest korta intervaller och relativt mycket vila. För att få upp pulsen på spinning måste jag ligga och nöta ganska länge utan att ta någon vila. Eller få benmuskler som en cyklist.
47:00
Tid
Kompisar på passet

Gilla passet

Kommentarer

Oldboy - 3 oktober 2022
På en cykel tycker jag att det är mjölksyran i lårmusklerna som sätter gränsen för hur mycket jag kan ta i. Men jag kanske går på något spinningpass i vår, för att vänja benen. Hög frekvens med lågt motstånd lär ju vara mycket skonsammare än, tvärtom.
Leif Andersson - 4 oktober 2022
Ja, helt klart är det benen som sätter stopp. Egentligen ska jag kanske vara nöjd, de låga pulsen talar om att konditionen är god. Stör mig, fast bara lite, på att det ser ut som jag bara satt och fintrampade på passet.
Ingvar Olofsson - 4 oktober 2022
Jag tycker att det är lättare att få upp pulsen på en Crosstrainer (fast lika tråkigt). Men vill man ha återhämtning kan ett lågpulspass vara ok. Hur gick det hos sjukgymnasten?
Leif Andersson - 4 oktober 2022
Jag ska dit nästa tisdag.