Löpning Om jogg.se 311 inlägg 13034 visningar

Våra nya SVETTIGA sidor

1976 • Göteborg
Administratör
#1
22 april 2013 - 11:54
2 Gilla
Hej halloj vänner

2006 la vi upp vår första träningsdagbok. Mest på skoj för att hålla koll på varandras träning. Sen dess har allt växt snabbt. Vår grundidé har hela tiden varit att göra träningen social och att dagboken skall presenteras som man tränar(INTE tvärtom). Därför har vi alltid haft olika sidor av vår dagbok. Jogg för löpare, cykla för cyklister, tri för triatleter etc

Under dessa år har vi kämpat. Alla resurser vi fått in har vi återinvesterat i sidorna. Hela tiden har vi lovat lite men levererat det ni frågat efter gratis. Det har funkat och nu, efter månaders hemlighetsmakeri, kan vi stolt välkomna er alla till vår stora nya uppdatering.

Uppdateringen innebär bland annat:

En hel familj
Vi knyter nu samman träningens alla olika sidor till en stor familj: SVETTIG. Allt kopplas och allt presenteras som du vill ha det. Vid sidan om Jogg, Cykla, Tri och Skid släpper vi idag också Svettig. Sidan för alla oss som gillar crossfit, gruppträning, styrketräning, fitness, yoga, kampsport etc.

Nya cirkel-loggan
Representeras just att allt hänger samman. Appen, dagboken och sidorna. Alla utgör de olika sidor av samma SVETTIGA familj.

Breddade sidor
För att lyfta fram träning och forum centralt på startsidan har vi nu gjort sidorna bredare. Vi vet nämligen att det är det ni användare söker mest. För överskådlighetens skull har vi valt att jobba mer i flödesfrom.

Snabbförflyttning
Mellan sidorna högst upp i navigeringsbaren införs. Eftersom dagboken är densamma men tänket olika kan du nu snabbt skifta sida när du vill. Snacka löpning på Jogg, cykel på Cykla, triatlon på Tri, rullskidor på Skid och styrka på Svettig

Relaterat-funktion
Kopplar samman artiklar, forumtrådar, blogginlägg som handlar om samma saker till varandra. Kollar du nu till höger kommer du finna artikeln om nylanseringen där. Detta kommer öka smidigheten för allt vi vill läsa.

Personliga inställningar
Efter många önskemål går det nu att dela den träningsdata man vill hur man vill. T.ex. går det nu att fixa så att Bloggen syns för alla, träningen för medlemmar men rundor bara för kompisar. Allt enligt devisen. Dagbok som vi vill ha den inte tvärtom.

Profiltänk
Vi tänker alla olika och vill läsa om olika saker. En triathlet vill läsa om sina grenar medan en som tränar crossfit vill läsa om sina. Därför har vi nu löst i profilinställningarna att man själv väljer vad man är intresserad av. Allt serveras sen i det personliga flödet.

Gilla funktioner
Är ännu en sak som efterlysts länge. Det är nu infört på de flesta ställen på sidan och kommer, inom kort, även finnas på kommentarer.

Nåt mer?
Ja det var det säkert men det har fallit undan nu i lanseringsstressen. Hur som helst är vi mycket tacksamma över att ni finns och att ni hjälper oss utveckla sidan. Så fyll gärna på med nya tankar och idéer här nedan. Rena fel får ni gärna skicka till support@svettig.se

< < < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > > >
1951 • Eskilstuna
26 april 2013 kl 22:44
Gilla
När man redigerar träningspass försvinner ansträngningsgraden varje gång och måste därför uppdateras på nytt.
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
27 april 2013 kl 09:58
Gilla
Trevlig go helg!!! Önskar jag verkligen dig Krister och hela Jogg.se-gänget:-)
1982 • Uppsala
27 april 2013 kl 10:51
Gilla
Kjell: Verkar som att det inmatade värdet av ansträgning inte syns, men om man inte gör något med den så ligger värdet kvar så när man postar uppdateringen så blir det rätt.
Anette Edman
1966 • Årsta
27 april 2013 kl 15:11 Redigerad 27 april 2013 kl 15:12
Gilla
Det går inte att läsa in från Garmin, sidan bara hänger sig. Har testat både Explorer och Chome.
Håkan Pettersson
1968 • Vallentuna
27 april 2013 kl 17:37
Gilla
Under senaste händelser listas mina löppass som dels rullskidåkning och dels som gruppträning?
Går man in på aktiviteten så står dock löppass?
1969 • Stockholm
27 april 2013 kl 20:31
Gilla
Aktivitetstyp under "senaste" ser ut att varieras helt slumpmässigt - allt utom löpning...
Karibou
1976 • Sundbyberg
28 april 2013 kl 07:36
Gilla
Fortfarande värdelös att surfa med android jogg.se.
Jogg-raden längst upp flyttar på sig hela tiden. Dvs jag får den ibland mitt på skärmen.
Går fortfarande inte att trycka på ikonerna händelser o meddelande eftersom när jag förstorar då försvinner dem till höger.

Känns som att det finns nån bug som gör att skärmen/sidan flyttar på sig hela tiden när jag skriver. T.ex. just nu ser jag inte fälten "kommentarer" när jag skriver, men jag ser sista essen på sidan (där det står "om jogg, kontakt/support..."

högprioriterade! Verkar vara ok på iphone, men den gamla sidan funkade mycket bättre o min android...

Springer vidare då...
1964 • Motala
28 april 2013 kl 10:21
Gilla
Sedan några dagar tillbaka kan jag inte se på sidan med min Samsungplatta längre. (Android). Försöker jag se på forumet kommer trådarna upp i någon sekund sedan försvinner de. Kvar finns bara "huvudet" på sidan men inget innehåll.
På "vanliga" datorn fungerar det.
Johan
1978 • Stockholm
29 april 2013 kl 10:01
Gilla
Från en grym användarvänlig design till denna. Modigt må jag säga.
Roland Söderström
1962 • Onsala
29 april 2013 kl 10:06
Gilla
Jag tycker mig se ett monster, valdigt manga websidor som anvander aspx funkar bara sadar pa alla andra plattformar an windows....
Mattias Carlsson
1980 • Uddevalla
29 april 2013 kl 10:16
Gilla
Ikonen för händelser uppdaterar inte när ens löparkompisar gör inlägg om nya pass längre.

Annars gillar jag den nya sidan.
Magnus Reimer
1965 • Kristianstad
29 april 2013 kl 10:35
Gilla
Jag har INTE haft några problem att ladda in från min Garmin FR 305 nu på nya jogg varken direkt via Garmin connect eller från exporterad TCX-fil. Tidigare har jag dock ibland haft problem med denna GPS-klocka via dockning och USB som ibland både fått dator på jobb och hemma att blåskärm:a så jag är nu noga med att kolla så att stiften är riktigt torra och ansluter oftas dockan först och därefter klockan. Dessa problem kan man ju inte lasta jogg.se för :-)
David Stenvall
1975 • Blåsmark
29 april 2013 kl 10:38
Gilla
Som sagt på Android funkar det knappt alls. Tex när jag skriver detta inlägg hoppar och far allting så jag ser inte vad jag skriver, samma sak på träningssidan där man kan konvertera hastighet osv. Sen ser jag inte hela.Första raden på vissa inlägg tex Annette Edmans. I föregående mening smög sig en punkt In som jag inte får bort :-(.
Daniel Becker
1973 • Vaxholm
29 april 2013 kl 12:02
Gilla
Kan du/någon spalta upp fem positiva nyheter och fem negativa med nya sida?

Jag är otalt virrig på sidan och försöker famla mig fram i mörkret och se något positivt med detta hästjobb som den positiva och drivna redaktionen har kämpat med otaliga timmar. Jag är övertygad att sidan kommer bli vassare och vassare framöver bara vi, pumpar på med smarta frågor och energi.

Vad tycker ni andra?
1979 • Bonnarp
29 april 2013 kl 12:28
Gilla
Har endast sidan till att logga pass numer efter uppdateringen.
Suddiga bakgrunder, massa olika font.ar överallt och problem med laddning av sidor, delar som hänger sig och en allmän känsla av rörigt.. gör att jag inte får någon större lust att scrolla och klicka runt för att hitta saker.

Arbetsinsatsen och initiativet uppskattas såklart, men jag är rädd för att den nya sidan inte blev bättre än den gamla, imho.

Som tidigare inlägg poängterat, skulle man nog tagit en sak i taget, utvärderat, finslipat och färdigställt, innan man pelat på nästa.
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
29 april 2013 kl 13:17
Gilla
Usch jag är ingen elak människa men kan man inte få välja? Om man vill ha den nya Jogg.se eller den gamla sidan? De som gillar upplägget med den nya kan välja det alternativet och de som uppskattade den gamla kan välja den versionen.
1976 • Målsryd
29 april 2013 kl 20:37
Gilla
Passen som jag importerar från klockan (garmin 110) syns inte i flödet på förstasidan men om jag däremot lägger till ett pass manuellt så dyker det upp där.
Använder Mac med Safari.
Robert Karlsson
1970 • Bohus
29 april 2013 kl 21:45
Gilla
Jogg .se kommer aldrig ihåg mig längre, trots att jag varje inloggning har "kom ihåg mig " i bockad. Vad gör jag för fel ?
Johan Magnusson
1966 • Stockholm
30 april 2013 kl 10:16
Gilla
Jag skulle önska att sidan kom ihåg om jag minimerat (med minustecknet) den rörliga bilden/artikeln högst upp på start-sidan.

Saknar även notifieringen av kompisars ny-reggade träning som fanns på gamla jogg.
1972 • London
30 april 2013 kl 12:50
Gilla
Jag kanske är blind men jag kan inte få upp min träning i kalenderform längre (förr kunde man ju få se passen som lista eller i kalender), finns det nånstans smart eller har den funktionen fallit bort? Den lilla listan i vänsterkanten (under Träning) är inte alls lika bra!
< < < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.