Löpning Kom igång 22 inlägg 1318 visningar

Tungt och tråkigt

1964 • Hammarstrand
#1
17 maj 2009 - 19:36
Gilla
Just nu känns det tungt och tråkigt. Har löptränat i två månader. Från början var det jättekul att jag ens kunde springa. Sen ville jag öka på sträckorna lite. Men det blir ju så trist. Långa långa raksträckor snett uppför. Det är tråkigt. Eller så ska jag springa runt runt flera varv. Det är också trist. Benen känns tunga och ovilliga så det går inte just att öka tempot heller. Sprang jag fortare så skulle ju de trista sträckorna gå lite fortare över. Konditionsmässigt känns det helt Ok så där känns det som det finns mer att ta men då är det dessa tröga ben och trista vägar.
Vad gör man för att inte tappa sugen när det känns så här ?
< < < 1 2 > > >
Pia
1965 • Örebro
#21
22 maj 2009 kl 07:31
Gilla
Jag anmälde mig till Göteborgsvarvet i november. Började lite smått att träna. Blev sjuk ,långdragen förkylning. Tröttnade på den så i januari sa jag till mig själv att det fick vara nog.Drog igång löpträning efter Iforms olika löpprogram.Variationsrikt vilket gjorde att inte jag tröttnade. Uppbyggnad under längre tid. Och hux flux så var det den 16 maj och dags att åka till Göteborg. Veckan innan anmälde jag mig till Tjejmilen för att ha ett nytt mål att träna inför. För mig har det varit bra att ett lopp att träna inför, även fast jag har sett vägen dit som det stora målet för mig. Att ha kommit igång att springa, med glädje! En extra bonus, jag har inte haft en enda sjukdag sen jag drog i gång i januari.Brukar annars dra på mig magsjuka och annan influensa. (Jobbar i förskola.) Lycka till!
1964 • Hammarstrand
#22
22 maj 2009 kl 22:26
Gilla
Nu har jag för första gången sprungit med musik i öronen. Har alltid trott att det skulle irritera mej. Men det var trärtom. Vilken hit !
Det var jättekul. För första gången är jag under 7 minuter per kilometer (6.32).
Thank you Hammerfall, Thank you P3
Och tack alla ni på Jogg.se
< < < 1 2 > > >
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.