I våras hängde vi en helg och tränade i Ulf Fribergs regi. Nu kör vi igen. Foto: Malin Jenderblad

Löparläger med Ulf Friberg

Om sajtenFör att skapa en mötesplats mellan oss löpare och Ulf Friberg som skriver våra träningsprogram fixade vi i våras ett träningsläger. Nu är det dax igen.
Denna gången ses vi i Uddevalla. Vid sidan av träningen och snacket passar vi på att kolla in Sverige-eliten i NM-uttagningarna där.

I våras släppte Ulf Friberg sina träningsprogram för oss här på jogg.se. Genom att boka upp en planerad tävling i kalendern har det funkat att få programmet anpassat för loppet i dagboken. Likaså har man kunnat välja på vilken nivå man kan träna.

Därefter har vi haft en lång och skön tävlingsäsong där många av oss nyttjat programmen. För en del har det handlat om att fixa sin första mil medans andra har haft programmen inställda på halvmaror och marathon. Nu under hösten gäller det att skaffa nya mål.

Oavsett vad vi siktar mot så dyker det alltid upp tankar och frågor kring ens träning. En del av svaren hittar man med hjälp av andras erfarenheter i forumet. Andra är så specifika att man vill ta dem med den som tipsat en om träningsupplägget.

Då Ulf är en person som lätt engagerar sig i individer och inte minst deras träning beslöt vi i våras att tillsammans med honom bjuda in till ett träningsläger. Den gången körde vi lägret i Falkenberg.
Det blev en riktigt rolig helg med löpare på alla nivåer. Förutom massor av bra träning blev det självklart löparsnack, föredrag och frågestund med Ulf.

Efter lägret var vi många som ville ses igen. Och efter att denna tråd dykt upp i forumet så tyckte Ulf att det var dags att ses igen. Denna gång är det 28-30 oktober i Uddevalla gäller.
Förutom bra löparstigar ger det oss möjlighet att hänga med Ulf när han coachar sina elitlöpare under NM-uttagningarna (Nordiska mästerskapen i terräng) som ett inslag i programmet.

Så kära löparvänner som vill träffa Ulf och som vill ha en kul helg fylld av löpning, det bara att kolla in inbjudan.

Hoppas vi ses!    

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.