Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Det blev en sjundeplats totalt och vinst i M-50 klassen med dryga två minuter. Sprang faktiskt sju sekunder snabbare i år än i fjol, detta trots att jag höll igen loppet igenom i dag. Hade dock hoppats springa loppet med marapuls men alla backarna gjorde det omöjligt. Ändå kontrollerad känsla från start till mål dvs om man undantar det långa upploppet där jag tryckte på litet mera för att förvara min sjundeplats. Sammantaget riktigt nöjd med dagens prestation, det lovar mera.
Det var annars ett riktigt fint startfält i år där vinnaren Martin Svanborg sprang in på den mycket fina tiden 39,16. Även bra tider på tvåan Nick Bundle och trean Patrik Eklund som gick i mål på 41,28 respektive 41,52, dessutom supertrevliga och ödmjuka grabbar alla tre!

Lite kuriosa, sveriges snabbaste gångare Perseus Karlström var anmäld till loppet och hade som plan att promenera loppet på 48 min och alla som sprang snabbare än så skulle därmed få nästa års lopp gratis men tyvärr blev han sjuk. En annan rolig grej var att en man av årgång 1927 fullföljde dagens 12 km lopp, hatten av till honom. Slutligen måste jag hylla detta lopp, sveriges trevligaste och bästa lopp på alla sätt!